Ali Sami Yen Spor Kompleksi Spor Salonu | 12.750

Kemerburgaz tesisini bile uzattıkça uzatan bu yönetim tekrar seçilse bile salonu asla kendi döneminde bitiremez. Projeye başlasalar o bile başarı
Bu yönetim olmasa hala projeden bahsediliyordu ancak. Ada, Mecidiyeköy, Kemerburgaz, Florya'nın bizim olmayan kısmının alınması bu konuda sözlerini tutan nadir yönetimlerden biri ve uzattıkça uzatan kısmına da hiç katılmıyorum. Belki dedikleri zamana da yetiştireceklerdi ama bir deprem yaşandı bir süre tüm konsantrasyon ve yardımlar oradaydı hak verirsin ki. Kemerburgaz'a Elmas zamanında başlanacaktı mesela sözde.

2023'te de benzer şeyleri diyordu

Evet. Bu arazi yeni ve şimdi buranın proje onayı bekleniyor. 2015'teki yer ve proje farklıydı. Hatta Cengiz dönemiydi sanırım 2015'teki yer ve proje için tabela asılmıştı. Mevcut yerin proje onayı henüz gelmedi ha gelse yapılır mıydı diye soruyorsan hiç sanmıyorum. Kaç yönetim, kaç dönem geçti hepsi de yapacağız dedi ama elde var sıfır. Kemerburgaz'ın başlaması o yüzden önemli öyle yada böyle bir şekilde tamamlanacak artık. Başlanmayınca hep yapacağız da kalıyoruz.

Yakup'un haber yer dışında diğer bilgiler yanlış sanırım. Çünkü Cibara açıklama yapmıştı 2025'te ilk olarak 4-5 bin kişilik butik bir voleybol salonu yapımı başlayacak sanırım 2026 Voleybol şampiyonasına yetiştirilmesi için. Basket salonu, yüzme ve GS yönetim binası(otel tarzı kamp yerinin de olacağı) ki bunların hepsinin maliyeti yanlış bilmiyorsam 4 milyar TL deniyordu. İsim hakları vb. sponsorluklar ile finansmanın çoğu karşılanacak diyorlardı. 200 milyon TL maliyet haberi o yüzden pek inandırıcı gelmedi.

Yakup'un haber yer dışında diğer bilgiler yanlış sanırım. Çünkü Cibara açıklama yapmıştı 2025'te ilk olarak 4-5 bin kişilik butik bir voleybol salonu yapımı başlayacak sanırım 2026 Voleybol şampiyonasına yetiştirilmesi için. Basket salonu, yüzme ve GS yönetim binası(otel tarzı kamp yerinin de olacağı) ki bunların hepsinin maliyeti yanlış bilmiyorsam 4 milyar TL deniyordu. İsim hakları vb. sponsorluklar ile finansmanın çoğu karşılanacak diyorlardı. 200 milyon TL maliyet haberi o yüzden pek inandırıcı gelmedi.
200 milyona şey çekilmez...

Temeli atmak için peşinat falandır belki

Salon konusu ağır kolpa. 10 yıldır söz ediliyor. Ortada hiçbir şey yok.

böyle bir şey yapılmayacak

buradaki başlık bile 8 sene önce açılmış

kazma vurulmadan 8 sene daha bekleriz.

İdeal bence büyük maçlar dışında dolmuyor zaten.
Bir kere yapıyorsun sonuçta, uzun vadeli düşünmek lazım böyle bir salon yaparken. Tt arenaya da o zamanlar zor dolar diyorlardı şimdi yer bulamıyor millet. Sen bir seviye büyük yap hiç de boş kalsın, önemli değil

Bir kere yapıyorsun sonuçta, uzun vadeli düşünmek lazım böyle bir salon yaparken. Tt arenaya da o zamanlar zor dolar diyorlardı şimdi yer bulamıyor millet. Sen bir seviye büyük yap hiç de boş kalsın, önemli değil
O kadar uzun süredir bunu çeşitli yönetimlerden duyuyoruz ki 10 bin kişilik olsun yeter ki olsun.

Geri
Üst Alt