Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'yi Ne Yaparız?

Bunu bırakıp ''deplasmanda nasıl içerideki gibi oynarız?'' a odaklanmamız lazım.

Bir yandan acmisim marsimizi "Sereftir Seni Sevmek", bir yandan bu aksamin keyfi.Suan bu macta onlara neler yapabilecegimiz hakkinda neler dusunuyorum tahmin bile edemezsiniz arkadaslar. :)

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

ersun kesinlikle kontra atak futbolu oynatacak..

O gün geldiğinde bunları konuşabilcek bir tablo olursa o zaman konuşuruz. Mantıksız bir konu. Umarım oyuncuların kafasında yoktur bu tür şeyler. Rehavet düşmanımız.

Bakın öyle böyle şeyler yapmayız yemin ederim azize sahaya atlar yeter artık yapmayın diye

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

atabildiğimiz kadar atmalıyız.

altından kalkamazlar daha. hele bu fırsat hiç gelmez elimize.

geçen 2 yıl gibi değil. ellerinden 11 puandan şampiyonluğu alacağız resmen.

4-0 5-0 6-0 gibi skorlara delirirler

atabildiğimiz kadar atmalıyız.

altından kalkamazlar daha. hele bu fırsat hiç gelmez elimize.

geçen 2 yıl gibi değil. ellerinden 11 puandan şampiyonluğu alacağız resmen.

4-0 5-0 6-0 gibi skorlara delirirler

Bu dangalakların 6-0 şeyi bitsin de hepimiz rahatlayalım.Dün Galatasaraylı bir arkadaş 2011-12 sezonunda 9 puanlık farkı 5 puana düşürdünüz ona rağmen şampiyon olduk yazmış.Hemen Fenerli andavalın teki gelmiş tahmin edeceğin üzere 6-0 yazmış.

Bitsin artık bu...

Henüz kazanılmış birşey yok..

Hala 4 puan gerideyiz her maç final!

1-0 olsun bizim olsun abi..

Ben öyle fark meraklısı değilim takımım iyi oynasın iyi mücadele etsin kazansın yeter..

Böyle başlıkları doğru bulmuyorum, daha maça aylar var o zamana kadar bir çok şey değişebilir. Bu tahminleri maç haftasında yaparız. Konsantrasyonu böyle şeylerle dağıtmayalım.

Henüz kazanılmış birşey yok..

Hala 4 puan gerideyiz her maç final!

1-0 olsun bizim olsun abi..

Ben öyle fark meraklısı değilim takımım iyi oynasın iyi mücadele etsin kazansın yeter..

Renktaş kesinlikle haklısın 1-0 olsun bizim olsun.Ama bunları bu derece strese sokup çökmenin eşiğine getiren bizim 2 maçımızdaki çok ani performans artışları oldu.Hem savunmada hem hücumda 3-4 vites birden attık sanki.

Onlar bu performanstan korkuyorlar...

Eger Ersun Yanal o sacma sapan oyun duzenini Mancini takimina karsi uygulamaya kalkarsa... :D Tarihi hezimet olur Fenerbahce icin.

fenerliler için unutulmaz bir gece olucak tt arena'daki maç.. :D

Geri
Üst Alt