Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'yi Ne Yaparız?

Renktaş kesinlikle haklısın 1-0 olsun bizim olsun.Ama bunları bu derece strese sokup çökmenin eşiğine getiren bizim 2 maçımızdaki çok ani performans artışları oldu.Hem savunmada hem hücumda 3-4 vites birden attık sanki.

Onlar bu performanstan korkuyorlar...

Fark 4'e indi diye şampiyon ilan edilmemiz bize zarar verir durun bakalım hele önce bir Antalya virajını dönelim..

mancini faktörü var rahat alırız bence feneri çözmüştür kurt hoca:ka19:

Arkadaşlar iç sahada inanılmaz iyi oynuyoruz. Bu havayı arkamıza alıp devam edeceğimizden kuşkum yok.

Sizce Alisamiyen'de şikecileri ne yaparız ?

Ben 3-0 net skor diyorum. Sivas kasşısında bile pozisyona giremeyen gol yollarında kısır bir takım oldu şikeciler. Devre arası tansfer yapmamaları ise tam bir enayilik. Yedekte oyuncuları kalmadı.

Önce başlığa baktım, sonra iyi ki anket yok dedim kendi kendime.. :D

Fark 4'e indi diye şampiyon ilan edilmemiz bize zarar verir durun bakalım hele önce bir Antalya virajını dönelim..

Kesinlikle haklısın.Acele etmeye gerek yok 2 maçı da sonuçta Arena'da oynadık.Ben asıl Antalya maçını kazandığımızdan sonra görmek isterim Feneri :D.

Zaten Arena'da 2-1 2-1 diye galip geliyorduk.Fenerliler ise rahattı hiç uzun süreler galibiyet serisi yakalayacağımız gibi bir hava yoktu.Nasılsa her türlü bunlar puan kaybeder diyorlardı.

Şimdi bu oyundan sonra Fenerliler bile umudu kesmiş deplasmanlardan ''Biz kendimize bakalım tüm maçları kazanalım '' diyorlar...

Fenerbahce maci bi gelsin de, sonra bakariz. Bi durun bakalim. O zamana kadar daha cok sey degisebilir.

Biz isimizi yapalim, sonra sikecileri düsünürüz

ovvv çok güzel kesmişsin ortayı da voleyi yapıştırsammı? modlar hatır şikesi yapıyomusunuz

Yine ve yeniden baba oluruz. Nur topu gibi bir evlat daha verir bize şikeciler.

biz 3+ atarsak cirkefler 5 kirmizi alıp hukmen seyinden yaparlar. O yuzden 3-0.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar ıddıalı konusmaya gerek yok...futbol sonucta 2 1 lık arenadakı macı hatırlayın 33 sut cektık kaleye adamların 4 sutu vardı 2sı gol oldu

o zamana kadar 15 puan fark atarız o maçtada bunlara gömüp şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

bu söylediklerim bir yerden tanıdık geliyor mu? :D:D:D

Geri
Üst Alt