Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

Adnan Polat, böyle bir günde yuhalanmayı haketti diyenler; bundan sonra benimle muhattap olmasın.Çünkü ben olmamayı istiyorum.

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

edilmis spiker soyledi

siz embesilin onde gidenisiniz

Oraya gidenlerin hepsi kafayı çekmiş anlaşılan.

Arkadaş veteranlar maçında Fb ve BJK'ye küfür ediyorsun, veda gecesinde veda konuşmalarından birisi ne olursa olsun başkanını ıslıklıyorsun.

Kendine gel ey taraftar topluluğu!

Hakkaten devreleri yakmış bizim taraftar.

TRT spikerleri de ezikledi bizim taraftarı.

Hepinize inat

buyuk baskannnn adnan polatttttttt

Malesef hiçbirsey izleyemiyoruz.Yazıklaro lsun Alın herşeyi şifreli yapın..

Merih bravo sanada ,takdir ettim.Islıkladılar ya sen ve senin gibiler şimdi Messiyi alır senin için rahat ol

Benim gibiler derken.Ben yapılanın ayıp olduğunu söyledim.Ama Adnan Polat için ders çıkarmak zamanıdır diyorum.Böyle bir gecede yuhalanacak kıvamada geldiysen oturup düşünsün.Ders çıkarsın.

Müzikle bastirdilar o yüzden pek duyulmadi, ama ciddi bicimde islikladilar adami. Selahattin Beyazit konusurken cit cikmiyordu stad'ta. Yazik, böyle bir günde bile insanlar sportif basariyi degerlerinden, tarihlerinden daha cok önemsiyor demek ki. Gerci onlarin insanligini bile sorgularim ben. Rahmetli Özhan Canaydin vefat etmemis olsaydi, ve o bugün konusma yapmak icin kürsüye cikmis olsaydi, onu da yuhalarlardi.

efsaneler maçında fenere beşiktaşa küfredenlerle aynı kişiler,başkanı da ıslıkladılar. şaşırmadım.

Adnan Polat hakediyor bunlari. Hic acimiyorum. Bu kadar rezillikten sonra akillanmadi. Ve hala cok rahat davraniyor. Sansi var ki cok isliklanmadi. Ama haketti.

Bence sizin gibi düşünenlere Culio bile çok

Efsane baskanimiz FARUK SUREN.........ellerinden operim

:gs::gs::gs::gs::gs::gs::gs::gs::gs::gs:

TRT'nin ..................................................................

spiker Galatasaraylı değil belli etti

İnadına Adnan Polat be.

Adnan Polat Isliklanmayi cok hakediyor ama bugune kadar isliklamayan bugun mu aklari baslarina geldi bugun olmamalidi bu isliklanma olayi uzucu :(:(

Adnan Polat, böyle bir günde yuhalanmayı haketti diyenler; bundan sonra benimle muhattap olmasın.Çünkü ben olmamayı istiyorum.

haklsın rendkdaş bizde bayılmıyoruz hatalrını bilioruz ama biz türkiyenin en büyüğüz ya bugünde olacak şeymi bu

Geri
Üst Alt