Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Devre Arası

Haklıymışsın abi foruma onur yılmaz haklı çıktı indexi hazırlasınlar,herkes sana özür mesajını yazsın,rahat et.ama ıslıklamamak gerektiği gerçeğini değiştirmicek bunlar.sen nekadar haklı çıktım mesajları atsanda.

:)

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Devre Arası

bülent korkmazı kovuyorsak hagide kovulabilir bence.. sezon sonunu göremez söyliyim aşırı kısır futbol var aşırı

Anlaşılan birşey değişmemiş her şey son maçta bıraktığımız gibi. Yazık çok yazık. Ali Sami Yen'in kemiklerini sızlatıyorsunuz hadi bunca taraftarı geçtim.

Ruhsuzlar ordusu. O stadda oynayacak olmanızda içler acısı.

Verdigi pozda baya bir ironi var. Paylasmak istedim.

Yasak oldugunu bilmiyordum

tt arena reklamında ayhan diyoya cem yılmaza.. hocam senin futbolla pek alakan yok galiba .. keşke cem yılmaz orda, sanki senin cok alakan var deseymiş :D

o reklamın böyle bir versiyonunu yapıp yaymayı düşünüyorum şu macı izledikten sonra ilk iş

Bu takimi degil de neyi sahaya sürecekti? Bazen gercekten o kadar mantiksiz konusuyorsunuz ki size fazla bile bu takim diye düsünüyorum. Hagi'nin, Rijkaard'in futbol bilgisini, futbolu tv'den ve internetten takip eden insanlar sorguluyor. Ne haddinize ya, siz kimsiniz? Senin ne gibi bir katkin var bu takima blgisayar basinda sallamaktan baska? Biraz saygi ya, herkes haddini bilsin. Bu mu Galatasaraylilik, her kötü sonuc sonrasi forumlara yaziklar olsun yazmak mi? Baskanina, teknik direktörüne, futbolcuna hakaret etmek mi? Tepkini daha olgunca, daha mantikli bir sekilde ve daha haddini bilerek gösteremezmisin?
Yahu PAFTAN ADAM OYNAT BUNLARDAN KÖTÜ mü oynayacak? Asıl siz saçma sapan konuşuyorsunuz.Emre çolak bu maç oynamassa hangi maç oynayacak?Culio herkesten çok fiziği iyi,bu maçta 11 başlamassa ne zaman başlayacak? Kazım bu maçta forvet oynamassa hangi maçta oynayacak?Hakan baltayı AMC oynatmak hangi psikopat düşüncenin ürünüdür? Anıl Aydından kötü adam mı? Önce gel sen bana bunları açıkla,sonra konuşalım.

The thinker

4_16112010185628.JPG

Hahahahah Hiç güleceğim yoktu. GS tarihinde bu güne kadar en uyuz olduğum futbolcu. Açık ara....

Adnan Başkana ne kızıyosunuz. Devre arası gerekli takviyleri yaptı adam forvet-ortasaha, önlibero, kaleci hepsini aldı. BRAVO ADNAN BAŞKANNNN

Aydin, Baris, Zan, Aykut, Ayhan, Balta :) Kadromuz yeterli. Keske isliklamasaydiniz büyük baskanimi ya. Galatasaray sadece futbol degil ki ya. 2012 var isin ucunda ya. Benim büyük baskanimi niye islikladiniz ya :(

:mad::mad:

Bu maç böyle biterse taraftar kendi yıkar zaten ASY'yi dozerlere gerek kalmaz.

Rijkaard istifa et

Bu Barış Özbek midir nedir ne yapmaya çalışıyor biri bana anlatsın. Gökhan Zan futbolcuysa ben insan değilim arkadaş bu nedir ya...:ka10:

Dikkatimi ceken bir sey var ne zaman hazirlik maclarinda genclerle oynarsak daha iyi oynuyoruz. Bu maca genclerle ciksaydi daha farkli olurdu.. Ahmet Kesim Servet'ten, Gokhan'dan, Baltadan'da iyi bence

kime kızıcaksınki Topu bomba sanan Servete mi ?

Kendini Futbolcu sanan Barışa mı ?

Her topu Ezen Aydınamı ?

Süperlig de hiç birtakımda oynamayacak olupta bizde oynayan serkana mı ?

Herkesin nefret ettiği ayhanamı ?

Kendini küçük kulüpte sanan forvetsiz 3 ön libero ile sahaya çıkan Hagi ye mi ? ki ön libero demeye elli bin şahit lazım ?

Taraftarı görmeyen duymayan adnanlara mı kime kime ?

Taraftar neyi bekliyo ki ıslıklamak yuhlamak için neyi ? ?? ? ? ? ?

Tek forvetmi nerde gören varmi sahada forveti ben göremedim?

doğru valla. forvet de yok. 0-0'a yatmaya çıktık resmen gol yiyince de bitti olay.

bakalım ne olacak ikinci yarı. ya adam gibi kendilerine gelecekler ya da tarih onların rezilliklerini yazacak.

servet çok uğraşıyor 0-2 olsun diye bu arada adamın hakkını verelim.

Aydin, Baris, Zan, Aykut, Ayhan, Balta :) Kadromuz yeterli. Keske isliklamasaydiniz büyük baskanimi ya. Galatasaray sadece futbol degil ki ya. 2012 var isin ucunda ya. Benim büyük baskanimi niye islikladiniz ya :(

Bunların hepsi şansızlık renktaşım olur mu? Hayat biter transfer bitmez.Gel sana stadı gezdirem kendin gel.

ben istemiyor yıldız oyuncu(misimoviç),ben istiyor savaşan oyuncu(aydın)

Geri
Üst Alt