Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Devre Arası

Şu maç Ali Semi Yen'de son maç olmasa bu kadar sinirlenmezdim. Bu maçı ne olursa olsun kazanmamız lazım.

Barış ve Aykut'u çıkarıp Kazım ve Emre Çolak'ı almak işe yarayabilir belki. Kalecisiz 3-2-6 oynarız.

Kalecisiz oynuyoruz zaten, boş değil mi kale?

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Devre Arası

HAGİ de gitsin kovulsun zerre umurumda değil. Arkadaş 1 devre boyunca Barış, Aydın, HakanBalta, falan oynadı da ne oldu takım berbat durumda sanki tek suçlu hiç oynamayan Serdarözkan, Mbatdal, Musa imiş gibi onları kovdular. Asıl kovulacak adamlar hala takımda. BARIŞ,AYDIN, INSUA, ZAN, falan defolsun gitsin bu takımdan artık ya..

kime kızıcaksınki Topu bomba sanan Servete mi ?

Kendini Futbolcu sanan Barışa mı ?

Her topu Ezen Aydınamı ?

Süperlig de hiç birtakımda oynamayacak olupta bizde oynayan serkana mı ?

Herkesin nefret ettiği ayhanamı ?

Kendini küçük kulüpte sanan forvetsiz 3 ön libero ile sahaya çıkan Hagi ye mi ? ki ön libero demeye elli bin şahit lazım ?

Taraftarı görmeyen duymayan adnanlara mı kime kime ?

Taraftar neyi bekliyo ki ıslıklamak yuhlamak için neyi ? ?? ? ? ? ?

valla maç seyircisiz olsa daha çok ses çıkardı. millet uyudu galiba. haklılar gerçi sahada bir şey yok saatlerce bekle bekle.

Bu Barış Özbek midir nedir ne yapmaya çalışıyor biri bana anlatsın. Gökhan Zan futbolcuysa ben insan değilim arkadaş bu nedir ya...:ka10:

Barışın ne yaptığını anlamaya Cambridge Unv. profesörleri onun sahada boş koşarak ortaya çıkardığı ısı enerjisinin evrendeki dengesizliği korumak için olduğunu ortaya çıkardılar.

ortasaha bağırıyor be dilimizde tüy bitti ya şu ortsahayı değiştirin derken barışş seni bulacam barış bekle beni

ilk basta sunu belirtmek istiyorum...

Beypazari Sekerspor´un Kalecisi bizim iki Kalecimizden de cok cok cok daha iyi...!!

3 Tane net Penalti verilmedi o ayri mesele..!! Tebrikler deniz Coban..!!

Bu Maclarda Yabanci Futbolcularin oynamamasi bir bakimdan sansdir.. Cünki Türk Futbolcularimizin Kalitesinin Beypazari Sekerspor´u dahi yenemiyecek seviyede oldugunu kanitlamak icin büyük bir delil aslinda...

Ama anlayana iste... Nerde bunu anlayacak Yönetim..?? Daha Hala 2-3 Transfer yapmayi planliyor ve hepsi yabanci....!!

Abi su Takimdan Pino ve Culio´nun yerine Mustafa Sarp ve Serdar Özkan oynasin inanin bana Sekerspor Galatasaray´i cok ama cok rahat yener.. Suan biraz zorlaniyorlar oda Pino ve Culio saayesinde...

Maci seyrederken özellikle Top Galatasaray´in Defans hattindayken Orta Sahamiza dikkat edin.. Özellikle Ayhan ve Baris Özbek´e.. Seyredin bakalim bir hamle yapiyorlarmi Defans´dan Topu istemek icin.. Neden bu ikiliyi saydim..? Cünki bu onlarin Görevide ondan..

Bunuda gectim.. Sacma Sapan Kactaane Pas hatasi yapti Galatasaray..?!

Aslinda Gecen Gün Birand ve Kirca ya Konuk olan Baskan Adnan Polat Galatasaray´daki sorunu kendi dili ile söyledi ama farkinda bile degil...

Skibbe ve Rijkaard´in cok insan sever ve Galatasaraydaki Futbolculari üstün Profesyonel olduklarini sandiklarini söyledi... Hic düsündümü acaba Galatasaray´da Profesyonel olmayan Futbolcularin ne isi oldugunu...??!!

Bu Takim acilen su sayacagim Futbolculardan kurtulmalidir..

Ayhan...

Servet..

Mustafa Sarp..

Aydin...

Aykut..

Serdar Özkan..

Gökhan Zan..

Ali Turan...

Ah Keita Reis, aaaaaaaaaah!

Pİskopat misin anliyorum sİnİrlİsİn renkdaŞ ama bende sİnİrlİyİm maksat bİraz olsun yÜzÜmÜzde tebessÜm saĞlamak

Beyler kadro varsa pm lütfen :D

mustafa_sarp_4346.jpg

orta saha dediğin döşü kıllı felan olur

Upupupppppppppp :ays::ays::ays::ays::ays::ays::ays::ays::ays:

Allahım inşallah Misimovic satılamaz elde kalır ve sezon sonu Hagi yollanır da yerine gelen teknik direktör Misi nin takımda kalmasını ister :(

Kazım'ı al şu oyuna.. bunlardan o bile iyidir kat kat.

En azından bu kadar ruhsuz olmayacağı kesin.

Sami Yen kapanıyor lan!!!

Beypazarı mağlubiyetiyle mi kapıcaz?

Çağrın Aziz Yıldırım'ı insin soyunma odasına.

Bu ne yahu.

Anıl varken, Emre Çolak varken, her haliyle bu kadrodakilerden iyi olduğu belli olan Culio varken, Kazım varken virtiöz Hakan Balta'nın işi ne sahada.

Arda form tut biran önce. Baros dön biran önce. Yoksa işimiz zor...

Ve bir rica. Biran önce Hagi'yi göndersinler. Arkadaş inanabiliyomusunuz bu kadroda Misimovic yok....

bu Gökhan zani takimda tutursa hagi ve Polat

Allah onlari , neyse.

Umarim yollanir bu transfer döneminde.

Vallaha şöyle küfürlü, sinkaflı tezahuratlar yapacaksın yönetiminden, futbolcusuna anca o zaman kurtuluruz gibi geliyor.

Gs nasıl oynuyor acaba ? Şekerspor tek pozisyonda mı attılar golü ?

formica ya gerek var.................

biglia ne gerek var......................

misimiovic e ne gerek var...........

bunlar takima ileriye cikartabilen oyuncular. ne gerek var ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yaziklar olsun yonetime , adnan sezgine...offffffffffffffffff

sadece arda var..takimda, topu ilerrde tutan (o dogal olarak da formsuz)

bu kadarini bu taraftar hak etmiyor..

De Santis

Sabri Neil Servet Hakan Balta

M.Topal Cana

Keita Emana Arda

Baros

Takimdan adam satılmadan su kadro yapilirdi cok rahat.

kendimi 2.yarı kazımı alsın oyuna 2.yarı kazımı alsın derken yakaladım!

Ruh sağlımızı bozdunuz lan bitikler.

Geri
Üst Alt