Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Devre Arası

ya şu rezilliğimize bak..Allah rızası için cekin gidin adnans..kurbanınız olayım,yalvarıyorum ya..kimi,neyi söyleyeyim ki, ruhu coktan gs den ayrılmış barış özbek,veteran ayhan,gercek bir balta hakan,hala genc yetenek aydın(bi türlü gercek yetenek olamadı olamıyacakta),hannover macında 10 kişilik takıma karşı harikalar yarattı diye yere göge sıgdıramadıgımız ama bugun gercek futbolunu gördüğümüz ve yediğimiz goldeki tüm beceriksizliği ve adamı kaçırmasıyla yetersiz insua,neden o golde kalesini terkettiğini yüzyıl daha düşünsem bulamayacagım aykut(almunıa ya karşıydım ama alsınlar kardeşim anladım ki gerekiormuş),yaptıgı her orta sagdan daglara taşlara giden arda(kendisini taparcasına severim ama bugunkü futbolunun özeti bu),elde sabri gibi bi adam dururken hala hiç bir nane olamayacagını anladıgımız bal yapmayan arı serkan..VE TRİBÜNDEKİ CEFAKAR 25 BİN İNSANA YAPILAN EZİYET..bu bir kayıp ilanıdır ; "2000" DE GÖRÜLÜP AVRUPAYI SALGIN GİBİ SARAN GALATASARAY RUHU ARANIYOR,GÖRENLERİN İNSANİYET NAMINA VEFAKAR GALATASARAY TARAFTARINA HABER VERMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR..kahretsin..KAHRETSİNNNNNN...!

Ah ulan ah ağlıyorum kardeş ağlıyorum.

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Devre Arası

Kazım girdi. Hadi aslanım. :o

Kazım giriyor...

Kazım sahada

Kazım oyunda dua ederek çıkıyor

aydın çıktı

Kazım giriyor, Aydın çıkmış herhalde. Yanlış tercih bence, Aykut çıkmalıydı.

Aydın yetersizi çıktı.

bekledigim bir degisiklikti Aydin-Kazim

Yahu PAFTAN ADAM OYNAT BUNLARDAN KÖTÜ mü oynayacak? Asıl siz saçma sapan konuşuyorsunuz.Emre çolak bu maç oynamassa hangi maç oynayacak?Culio herkesten çok fiziği iyi,bu maçta 11 başlamassa ne zaman başlayacak? Kazım bu maçta forvet oynamassa hangi maçta oynayacak?Hakan baltayı AMC oynatmak hangi psikopat düşüncenin ürünüdür? Anıl Aydından kötü adam mı? Önce gel sen bana bunları açıkla,sonra konuşalım.

Seninle konusacak birseyim oldugunu düsünmüyorum. Kendini birseye inandirmissin, ve senin gibi düsünmeyenlere en ufak bir saygin bile yok. Istedigi kadar yillarini futbola vermis efsane bir isim olsun, senin gözünde büyük futbolcu olan Emre Colak'i oynatmiyor ya, futbolu bilmiyor demek ki. Git yönetimle bir konus istersen, Hagi'yi yollayip seni getirirler belki.

misimovic.jpg

keita-sevinc-15763_501.jpg

Elano-Blumer.jpg

b-313682-Lincoln_Galatasaray.jpg

Hadi kazım utandır bizi.

Haginin saçma sapan kadrolarından bıktık be arkadaş culioyu aldırdın nie 11 de değil kazımı aldırdın nie 11 de değil aykutun ne olduğunu 10 yıldır öğrenemedinmi ? h.balta ne arıyor orta sahada ? sabri varken serkan niye? bıktık yeter takım kötü hagi takımdan da kötü dibe vurmak için elinden geleni yapıyor aydın barıs sarp ayhan g.zan bırak şu adamları artık gönder yoksa onlar seni göndericek!!

Takımın en etkili adamlarından biri Fener'de yer bulamayan Kazım. Aradaki farkın buna rağmen 10 puan olması hakikaten mucize.

h11.jpg

Taraftar Aykut'u ıslıklıyor, dangoz barış ve pısırık insua yedirmedi mi golü?

Kazımın bu durumumuzda kurtarıcı olarak girmesi olup,olabileceğimiz en dip noktadır.

işin teknik,taktik yönünden bahsetmiyorum..

Geri
Üst Alt