Merih İnce
Cezalı
- 10 Temmuz 2010
- 17.904
- 3
- 1.203
Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Devre Arası
Ah ulan ah ağlıyorum kardeş ağlıyorum.
ya şu rezilliğimize bak..Allah rızası için cekin gidin adnans..kurbanınız olayım,yalvarıyorum ya..kimi,neyi söyleyeyim ki, ruhu coktan gs den ayrılmış barış özbek,veteran ayhan,gercek bir balta hakan,hala genc yetenek aydın(bi türlü gercek yetenek olamadı olamıyacakta),hannover macında 10 kişilik takıma karşı harikalar yarattı diye yere göge sıgdıramadıgımız ama bugun gercek futbolunu gördüğümüz ve yediğimiz goldeki tüm beceriksizliği ve adamı kaçırmasıyla yetersiz insua,neden o golde kalesini terkettiğini yüzyıl daha düşünsem bulamayacagım aykut(almunıa ya karşıydım ama alsınlar kardeşim anladım ki gerekiormuş),yaptıgı her orta sagdan daglara taşlara giden arda(kendisini taparcasına severim ama bugunkü futbolunun özeti bu),elde sabri gibi bi adam dururken hala hiç bir nane olamayacagını anladıgımız bal yapmayan arı serkan..VE TRİBÜNDEKİ CEFAKAR 25 BİN İNSANA YAPILAN EZİYET..bu bir kayıp ilanıdır ; "2000" DE GÖRÜLÜP AVRUPAYI SALGIN GİBİ SARAN GALATASARAY RUHU ARANIYOR,GÖRENLERİN İNSANİYET NAMINA VEFAKAR GALATASARAY TARAFTARINA HABER VERMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR..kahretsin..KAHRETSİNNNNNN...!
Ah ulan ah ağlıyorum kardeş ağlıyorum.