Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

O değilde Adnan Polat bu maçtan sonra transferden vazgeçmiştir. Eminim vay be nasıl yendik Şekerspor'u diye kasım kasım kasılıyordur. Nede olsa kendisinin de ifade ettiği gibi küçük başarıların küçük başkanı..Ali Sami Yen'e senin gibi bir başkanla veda etmek kötü oldu...

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Bu Baris varyaaa..neyse..Tugay benide aglattin adamim

Arda'ya da helal olsun 2.yarı da hırs küpüydü.Bu kadar uzun sakatlıktan çıkmasına rağmen acayip mücadele etti..

Culio çok iyiydi bugün.Ama beni korkutan bu güzel oyunu 90 dakikaya yayıbilcekmi çok koşuyor çok çabalıyor.elano misi lincoln bunlar toptan kaçardı,ama culio öyle değil top nerde culio orta bu oyunu 90 dakikaya sarkıtırsa ve böyle devam ederse süper olur.

evet..zaten benimde en çok hoşuma giden şey oydu,hep oyunun içinde olması topun olduğu yerde olması ve hatta ısrarla topu istemesi uzun zaman sonra böyle bi adamı görmek çok güzel oldu..yoksa ne asistindeyim ne şutundayım..kaçak dövüşmüyor adam..asılıyor ısırıyor..ve tabi ki maaşaallaah ;)

Bende çözemedim, sadece bir yerde değil çeşitli tribünlerde kavga oldu.Bence futbolcu yuhalamasından olabilir.Biri niye yuhalıyorsun diyorsa öbürüde sanane derse al sana kavga:)

Hiç sanmıyorum Soner abi.Bizim milletimiz sen niye bana ters baktın diye kavga çıkarır.Yoksa ordakilerin bu kadar düşüneceklerini sanmıyorum(İstisnalar hariç,zaten onlarda kavga etmez).

Arda ve Culio bugün kendilerini çok yordular.Sonradan sakatlık falan çıkmaz inşallah.

messi mi? bir alex degil

Hacı CKR80 Culio değil yalnız:D

Ah be Semihim benide hanzo yerine koydun ya helal sana :)

----Emre-------Baros--------Kazım

------------Arda-----------------

----Culio-----------Cana---------

Ali Kırcanın veda şiiri nete düştü mü renktaşlar..

culıo yanına biglia forvete trore... tadından geçilmez cim bomumun

Biglia,Traore ve bir kaleci ile bu takım bomba gibi olur.

kel kalmak istemiyorsak bu takıma 3 transfer şart

İkinci yarı çok iyi oynadık, özellikle Culio takımı çok iyi ateşledi. 1. ve 3. goller Culio'nun eseri. Arda, Pino ve Kazım'da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Orta saha ve forvet transferiyle bu takım daha iyi yerlere gelir.

renkdaş uyum sorunu uyum sorunu diyenlere tokat gibi cevap bu culio :)

aynen. ama futbol zekası denilen şey varya? işte bizde o tarz bir oyuncu yok? arda dışında. beyniyle oynayan adam yok. culio top arkadaşındayken izleyin .. nerelere kaçıyo iyi bakın :D yada arkadaşına pası verdiği anda ona boş alan yaratmasını nasıl beceriyor bakın. futbol sadece top ayagındayken bişey yapmak değildir :D culio bir alex değildir.. alex gibi iki tanedir :P abarttım :D

Geri
Üst Alt