Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burada alacakları 3-5 dakikadan çok daha fazlasına ihtiyacı var bu gibi oyuncuların. Oynamadıkları her gün gelişimleri sekteye uğruyor. Efe Akman için de geçerli bu. Rotasyona sokmuyorsan, maç sonu 20-30 dk. sahaya atmıyorsan gönder düzenli oynasın bari bir yerde.
Altyapımız çok vahim durumda. Yakın dönemde yaptığımız bütün kazanımları yok ettik. Özellikle Fb bize büyük bir fark atacak bu hususta, 5-10 seneye etkilerini gözlemleriz
Yazık, bu kulübün en mühim olayı altyapı olmalıdır aslında. Ne diyelim GS'yi GSlilerin yönettiği günleri de göreceğiz umarım
2 yılllık dominasyondan sonra bu yıl kolay diyordum. Çok da heyecan yapmıyordu. Uzun süre transferi bile takip etmedim. Şimdi transfer rezilliklerinden sonra 13.oldugumuz sezon sonrası gibi hissediyorum. Her maçı şimdiden deli gibi merak ediyorum. Bravo vallahi bu da bir başarı olmalı
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.