Ali Turap Bülbül, Ümraniyespor'a Kiralandı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Ali Turap Bülbül Ümraniyespor'a kiralandı.

1000068640.jpg

Jelert ve Torreria'ya bir şey olmasın diye bütün sezon dua edeceğiz. Sol Kanat zaten yok.

takimda ne kanat ne bek biraktilar avrupa liginden direk cekilelim o zaman

Bizde zaten ne kadar eksik olsa da süre bulamayacakti inşallah orada forma şansı bulur ve arda, emin gibi kendini geliştirip geri döner

Burada alacakları 3-5 dakikadan çok daha fazlasına ihtiyacı var bu gibi oyuncuların. Oynamadıkları her gün gelişimleri sekteye uğruyor. Efe Akman için de geçerli bu. Rotasyona sokmuyorsan, maç sonu 20-30 dk. sahaya atmıyorsan gönder düzenli oynasın bari bir yerde.

Altyapımız çok vahim durumda. Yakın dönemde yaptığımız bütün kazanımları yok ettik. Özellikle Fb bize büyük bir fark atacak bu hususta, 5-10 seneye etkilerini gözlemleriz

Yazık, bu kulübün en mühim olayı altyapı olmalıdır aslında. Ne diyelim GS'yi GSlilerin yönettiği günleri de göreceğiz umarım

2 yılllık dominasyondan sonra bu yıl kolay diyordum. Çok da heyecan yapmıyordu. Uzun süre transferi bile takip etmedim. Şimdi transfer rezilliklerinden sonra 13.oldugumuz sezon sonrası gibi hissediyorum. Her maçı şimdiden deli gibi merak ediyorum. Bravo vallahi bu da bir başarı olmalı

Suan Tr nin en iyi alt yapısı bjk de. Ne fb si yav fb diyenler hayal mi görüyor

Geri
Üst Alt