Ali Yavuz Kol Kiralandı! | İptal

Transfer yapılmayacağı içindir.

Baştan sona yanlış 1 karar olur
Ali Yavuz şu kadroda çok rahat fırsat bulabilmeli

Umarım bu transfer olmaz yoksa artık altyapıyada transfer yapamakta zorlanacağız. Aklı olan bir genç şu yoklukta bile Ali Yavuz gibi kendini geliştirmiş bir oyuncunun A takım kadrosunda düşünülmediğini görünce bu takımı seçmez. Mustafa Kapı'ya da boşuna kızdık galiba.

Vallah ben bu kokusmus düzenin icinde altyapi oyuncusu olarak yer alsam, bir dakika durmam giderim oynayabilecegim baska yere.

Feghouli birak kötü oynamayi aylardir takimi sabote ediyor resmen ama adam hala tahtaya ismi ilk yazilan topculardan biri. Falcao keza ayni, adam her ikili mücadelede yerlerde sürünüyor, rakipler de öyle aygir gibi EPL stoperleri falan degil bildigin Süperlig kazmalari.

Genc oyuncularin sans bulabilmesi icin as ve rotasyon oyuncularinin hepsinin bir anda sakatlanmasi veya cezali hale düsmesi lazim yoksa imkani yok sans bulamazlar. Söyle bir ortamda genc oyuncu olsam aklimi yitirirdim herhalde.

Takımda kalsın bu çocuk. Ben Falcao ve Diagne ile gol atamayacağımıza bu çocukla gol atamayalım derim. Belli mi olur bir umut işte..

4-4-2 oynayacaz ve bu cocuk ilk 11 olacak belki de bu yuzden izin vermedi hoca

Ilk 11 olmasa da en azindan sonradan girer oyuna

Son anda vazgeçip sonra da oynatmazsa büyük eksi yazar. Yedekte çürütmek için değil; oynatmak için vazgeçmiştir umarım.

Bunlar neyin kafasini yaşiyor ulan ya göndermeyin ya gönderecekseniz kabul edin.Adam gitmek için hazirlaniyor adama önem vermiyorsun simdide iptal ediyor.Oyuncu bence coktan takimdan vazgeçmiştir.

Dalga geçiyorlar resmen.

Çocuk oyuncağına döndü iyice
herkes bir gidiyor bir geri geliyor

Geri
Üst Alt