Ali Yavuz Kol Resmen Denizlispor'a Kiralandı

Kıytırık seyircisiz Karagümrük maçında bile eli ayağına dolaşan 2.lig topçusu.

Hayirli olsun. Kadro 38 kisiye indi. Gidenler kalanlar 40 kisiye tamamlanacak

Oynarsa iyi olur bence. Hoca tek hatasında sildi kendisini ama ben umutluyum, çünkü kendisinde diğer altyapı oyuncularımızda olmayan azim ve hırs fazlasıyla bulunuyor. Kendisini kanıtlayıp gelecek sene ekibimize katılacaktır GORİL.

Bu tür başlıklara

-iddiası yazılsa eskisi gibi daha iyi olur

Herşey var yetenek yok,umarım yanıltır beni.

Kendisi için doğru karar.

Oynarsa iyi olur bence. Hoca tek hatasında sildi kendisini ama ben umutluyum, çünkü kendisinde diğer altyapı oyuncularımızda olmayan azim ve hırs fazlasıyla bulunuyor. Kendisini kanıtlayıp gelecek sene ekibimize katılacaktır GORİL.
Hoca hata yaptı diye öyle anında bu yaşta bir futbolcuyu kesecek birisi değil, sanmıyorum o maç yaptığı hatadan dolayı silemez bence. Saha dışı davranışları, özel hayatı etkili olmuş diyorlar. Bu ihtimal bana daha gerçekçi geliyor.

İnşallah bol bol süre bulur, bulduğu süreyi çok iyi değerlendirip kendini geliştirir ve Arda gibi döner takıma.

Kendisi için daha iyi
Oynayabileceği bir yere gidip kendini gösterme şansı
Dönecek performansı olmasa bile en azından başka takımlarla anlaşmak için kendini gösterebilir

Özel hayatı problemli diye söylenti var
Eğer öyleyse de zaten gittiği yerde de çok oynayamaz, 2. lig topçusu olur, araba alıp satarak yolunu bulmaya çalışır

Es604vWXUAItt_N

Geri
Üst Alt