# Ali Yavuz Kol

Yunusu anderlecht satmadıgimiz için hem çocuğun kariyer gitti hem biz 2m€'dan olduk. Umarım alide böyle olmaz

Ins. Bakalim cocuk cidden belki hazir degildir bu seviye icin ondan oynamiyodur ama bi 20dk izleyelim artik. Yunusun menajeri komisyon isteyince yatti o transfer acemilik yapti cocugun da kariyerini bitirdi bizim cok sucumuz yoktu bence o mevzuda. Ali'nin menajeri ahmet bulut. Ondan 2 3 mactir bein roportajina fln cikiyor. Oyle tahmin ediyorum. Sure almazsa burada sene sonu her turlu goturur ispanyadan bir takima.

Genclere sans gelmeli yavastan. Sakatliklar basladi cunku. Daha bunun covidi var. Ogulcan kerem ali hatta emin e ihtiyacimiz olacak her turlu

Kerem ve ali yavuzu ciddi merak ediyorum.Oğulcan neden alındı anlamadım ama.Onu çok da merak etmiyorum.

Kerem ve ali yavuzu ciddi merak ediyorum.Oğulcan neden alındı anlamadım ama.Onu çok da merak etmiyorum.
Her sene o tarz bir herif aliyoruz reis. 2020 model mugdat iste. Benzer topcular.
Kerem beni heyecanlandirmiyor cok ne yalan soyleyeyim cok izlemedigim icindir belki ama ali yavuzu cidden asiri merak ediyorum. Kadroda olmasa ne forumu ne de galatasarayi bu kadar takip etmezdim herhalde. Heyecanlandiracak bir gelisme yok cunku baska

Süre alması için yetenek ve torpil gereken topcu.Ogulcan denen herif bile süre aldı çünkü torpilli

Corona olmus diyorlar sansa bak ya dogru Mu acaba

Geri
Üst Alt