Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamız en iyisini bilir.
Sus kayisi
Yoo pestil yiyorum suanKudurma kardeşim lutfen.
Yunusu anderlecht satmadıgimiz için hem çocuğun kariyer gitti hem biz 2m€'dan olduk. Umarım alide böyle olmazBelhanda ve linnes iyilesmezse kadroda olur ilk yarida 3 farkli one gecersek 82de oyuna girer
Yoo pestil yiyorum suan
Yunusu anderlecht satmadıgimiz için hem çocuğun kariyer gitti hem biz 2m€'dan olduk. Umarım alide böyle olmaz
Afiyet olsun reis.İnşallah ali yavuz kol oynar.
Genclere sans gelmeli yavastan. Sakatliklar basladi cunku. Daha bunun covidi var. Ogulcan kerem ali hatta emin e ihtiyacimiz olacak her turlu
Her sene o tarz bir herif aliyoruz reis. 2020 model mugdat iste. Benzer topcular.Kerem ve ali yavuzu ciddi merak ediyorum.Oğulcan neden alındı anlamadım ama.Onu çok da merak etmiyorum.
Her sene o tarz bir herif aliyoruz reis. 2020 model mugdat iste. Benzer topcular.
Ademi anlamıştım mesela.Adem baya topçu.Daha da erken gelmesi gerekiyordu.Oğulcan rizede bile yok.
teşekkürlerBen topa dan dun dalan topculari hic sevmem topa gulle muamelesi yapiyor herif resmen. Can daha iyi biliyordur ama cidden komik topcu ogulcan.
Acaba pas yapmaktan sıkıldı mı