- 3 Haziran 2015
- 54.041
- 62.098
- 3.963
Ali Yavuz yok beyler dagilalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#aliyavuzdan17gundurhaberalinamiyor
#aliyavuznerede
Bakalim beklemedeyiz14 gün karantina + 2 ya da 3 gündür takım izinli. Bir dahaki idmanda olur atlatmışsa
Hocaya kiziyormudur acaba sana güvenip mal.gibi kaldım takımda diye
Profesyonel futbolcu için oynamamak en kötü şeydir fatih hocanin gençleri bakisinida az çok anladiysa hem kızıyor hem uzuluyordur muhtemelenMersin'de tantuni yerken televizyondan izleyeceği adamlarla her gün antrenman yapıyor çocuk, niye kızsın.
Profesyonel futbolcu için oynamamak en kötü şeydir fatih hocanin gençleri bakisinida az çok anladiysa hem kızıyor hem uzuluyordur muhtemelen
Genc yasta onemli olan oynadigin takim mi yoksa aldigin sure mi? Merih Demiral Alanyaspor’da sadece 6 ay oynayarak Sassuolo’ya transfer olmustu. Benim onumde Arda, Babel ve Feghouli gibi traktorler var ve taraftar bu oyunculardan memnun degil ama ben yine de sure alamiyorum.
Hedefleri olan bir futbolcu Chelsea’de yedek otursa bile uzulur.
Yetenekli oyuncular oldukları kulüplerde oynatilmayinca neden illa oyuncuyu suçluyor oyuncununda hataları olabilir tabiki ama hocalarin hicmi hatası yok ? Eski kafa takıntılı hocalar var hem.bizde hemde Avrupa'da nice gençleri harcadilar