# Ali Yavuz Kol

Profesyonel futbolcu için oynamamak en kötü şeydir fatih hocanin gençleri bakisinida az çok anladiysa hem kızıyor hem uzuluyordur muhtemelen

Evet oynamamak kötü ama kızdığını ya da üzüldüğünü pek zannetmiyorum. Bu yıl eskaza 5 tane maça çıksa bizim formayla Tarsus'ta oynayacağı 25 maça denktir. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur demişler. İş ahlakını kaybetmediği sürece hocanın önünde antrenmanlarda da olsa Tarsus'ta olduğundan daha görünür olacağını düşünüyorum. Ama şu 2-3 maç daha şu Diagne'nin gerisinde kalırsa hakikaten işkillenmeye başlayacağım artık. Falcao bitiği neyse de bir oyuncu şu Diagne'nin gerisinde kalıyorsa hakikaten meslek değişikliğini göz önüne almalı.

Genc yasta onemli olan oynadigin takim mi yoksa aldigin sure mi? Merih Demiral Alanyaspor’da sadece 6 ay oynayarak Sassuolo’ya transfer olmustu. Benim onumde Arda, Babel ve Feghouli gibi traktorler var ve taraftar bu oyunculardan memnun degil ama ben yine de sure alamiyorum.

Hedefleri olan bir futbolcu Chelsea’de yedek otursa bile uzulur.

Yetenekli oyuncular oldukları kulüplerde oynatilmayinca neden illa oyuncuyu suçluyor oyuncununda hataları olabilir tabiki ama hocalarin hicmi hatası yok ? Eski kafa takıntılı hocalar var hem.bizde hemde Avrupa'da nice gençleri harcadilar

Genc yasta onemli olan oynadigin takim mi yoksa aldigin sure mi? Merih Demiral Alanyaspor’da sadece 6 ay oynayarak Sassuolo’ya transfer olmustu. Benim onumde Arda, Babel ve Feghouli gibi traktorler var ve taraftar bu oyunculardan memnun degil ama ben yine de sure alamiyorum.

Hedefleri olan bir futbolcu Chelsea’de yedek otursa bile uzulur.

Alanyaspor nere Tarsus İdman Yurdu nere yav? Oğlanı Süper Lig'den filan isteseler kiralarlardı zaten. Tarsus'ta en azından istatistiksel olarak iyi görünüp Süper Lig'den talip çıkaramamış, İstanbulspor'dan topçu alan Avrupa kulüplerinin radarına girememiş bir oyuncu. Fizik olarak iyi görünüyor ama teknik olarak eksiklikleri var demek ki. Ha dediğim gibi şu Diagne'nin arkasında oturacak kadar kötüyse hakikaten devre arası Tarsus'a filan bonservisiyle yollayalım yani. Lukunku olsa tek bacağıyla 9 numara oynardı şu takımda.

Yetenekli oyuncular oldukları kulüplerde oynatilmayinca neden illa oyuncuyu suçluyor oyuncununda hataları olabilir tabiki ama hocalarin hicmi hatası yok ? Eski kafa takıntılı hocalar var hem.bizde hemde Avrupa'da nice gençleri harcadilar

Eski kafa takıntılı hoca kulüpte oldukları süre boyunca toy Marcao-Luyindama-Saracchi-Onyekuru'nun sırtından formayı eksik etmemiş. Bunların hepsi oynadıkları zaman ve hatta halen 25 yaşı altı topçular. Bu yılın başında 18 takımın 17'sinde 6 numara oynamayacak Taylan aynı şekilde takıma kazandırılmış. Hocanın genç-yaşlı oyuncu takıntısı yok yani, iyi-kötü oyuncu takıntısı var. Her seneki tek gerçekçi hedefi şampiyonluk olan takımın hocasından da sırf oyuncu kazanacağım diye olmayacak adamın üstüne eğilmesi beklenemez. Takımdaki 9 numara alternatifleri şu haldeyken bu oyuncular alternatif olarak bile 18'e giremiyorsa şapkayı önlerine alıp düşünsünler. Onyekuru onların yaşındayken top süremeyerek başladığı Galatasaray kariyerini şampiyonluk golünü atarak tamamlıyordu.

idman fotolarında gözükmüyor
Sami Karakoç

Falcao sakat babel korona.Kayseri maçında ilk 11 gelebilir.

Geri
Üst Alt