Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.274
- 25.832
- 2.808
Atanamamış muğdat!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya adam ben yeteneksiz bir amatör ligi topçusuyum diye bağırıyor. Yapma
Nasıl altı pasa kesti yavkötü oynasa hadi tamam diyeceğim de kötü oynamadı ki yav. Şu tansiyonlu maçta herif 1 asist yaptı
ardaya
belhandaya gollük paslar çıkardı son topu da 6 pasa kesti diye küfür yiyor şaka gibi
Nasıl altı pasa kesti yav
Adamlara kontralık pas verdi ceza sahasının dışına kavisle atıp, öncesinde de Arda'ya verdiği pas da rezaletti.
Penaltıda asisti yapması sonraki hatalarını kompanze etmez.
Gençtir yapar dersin de bariz hata onun.
Devamı gol olmasa bir şey denmez çünkü herkes yapar onu.Kestiği yer yanlış değil. Kaleciye yakın kesse vivyano bizim okan gibi topu izlemeyip atlasa topa bu sefer de neden altı pasa kesmedi diye sövülür.
Ardaya attığı pas sol çizgideki pozisyon değil. Feg in aliye verdikten sonra ceza sahasında ardaya bıraktığı topu diyorum
Soldaki pozisyonda sıçtı zaten ona birşey demiyorum
Devamı gol olmasa bir şey denmez çünkü herkes yapar onu.
Pozisyonun görüntüsü varsa paylaşırsan tekrar konuşalım, dışa kavisli pas verilmez orada çünkü terste adam var yani içe derin atman lazım.
Forumun %90'ının yorumu her hafta değişiyor zaten kaypak dolu.taraftarın genç oyuncu konusundaki samimiyetini ölçen oyuncu diyebiliriz
adam penalti yaptirdi.cok guzel paslar cikardi.ne bekleniyor kendisinden anlamis degilim.