# Ali Yavuz Kol

kötü oynasa hadi tamam diyeceğim de kötü oynamadı ki yav. Şu tansiyonlu maçta herif 1 asist yaptı
ardaya
belhandaya gollük paslar çıkardı son topu da 6 pasa kesti diye küfür yiyor şaka gibi
Nasıl altı pasa kesti yav

Adamlara kontralık pas verdi ceza sahasının dışına kavisle atıp, öncesinde de Arda'ya verdiği pas da rezaletti.

Penaltıda asisti yapması sonraki hatalarını kompanze etmez.

Gençtir yapar dersin de bariz hata onun.

Çok pardon genç oyuncu hata yapıp puan kaybettirmiş. Tez kellesi vurula, sürgün edile.

Lan ne anlatıyonuz, futbol hatalar oyunu elbet hata olacak ve gelişim gösterilecek.1 sene şans verirsin siklemez aynı takilir tamam hep birlikte futboldan men ederiz
Soktugumun yerinde çocuklar 3-5 dakika şans ile mi lig kalitesine erişip kendini gelistirecek.
Ozan penaltı yaptırır bundan bir bok olmaz, forvet gol atamaz bunun götünü kesin, kanat adam geçemez bilmem ne çocuğu bı ayağımız yere bassın

Nasıl altı pasa kesti yav

Adamlara kontralık pas verdi ceza sahasının dışına kavisle atıp, öncesinde de Arda'ya verdiği pas da rezaletti.

Penaltıda asisti yapması sonraki hatalarını kompanze etmez.

Gençtir yapar dersin de bariz hata onun.

Kestiği yer yanlış değil. Kaleciye yakın kesse vivyano bizim okan gibi topu izlemeyip atlasa topa bu sefer de neden altı pasa kesmedi diye sövülür.
Ardaya attığı pas sol çizgideki pozisyon değil. Feg in aliye verdikten sonra ceza sahasında ardaya bıraktığı topu diyorum
Soldaki pozisyonda sıçtı zaten ona birşey demiyorum

Kestiği yer yanlış değil. Kaleciye yakın kesse vivyano bizim okan gibi topu izlemeyip atlasa topa bu sefer de neden altı pasa kesmedi diye sövülür.
Ardaya attığı pas sol çizgideki pozisyon değil. Feg in aliye verdikten sonra ceza sahasında ardaya bıraktığı topu diyorum
Soldaki pozisyonda sıçtı zaten ona birşey demiyorum
Devamı gol olmasa bir şey denmez çünkü herkes yapar onu.

Pozisyonun görüntüsü varsa paylaşırsan tekrar konuşalım, dışa kavisli pas verilmez orada çünkü terste adam var yani içe derin atman lazım.

Hocam bir tane mi hata yaptı? Uzatmada üst üste 3-4 kere yanlış pas yada tercih hatası yaptı. Hızlı değil, patlama özelliği yok,hantal yapısı var. Pas ve tercihleri de kötü ise nasıl bizde oynayabilecek. Son pas hatası da golle sonuçlandı. Görerek diagneye nasıl atamadı o topu hayret

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki rezalet topcu olacak. Belki yildiz ama kesin olan sey bu maçın yükü bu çocuğa yüklenmez. Tek isabetli sutumuzun penaltı oldugu macta diger adamlar suçlanır.

Devamı gol olmasa bir şey denmez çünkü herkes yapar onu.

Pozisyonun görüntüsü varsa paylaşırsan tekrar konuşalım, dışa kavisli pas verilmez orada çünkü terste adam var yani içe derin atman lazım.

Okan erken yatmasa gol de olmayacak o pozisyon da işte her tarafta sıkıntı var.
videosu düşerse atarım

Fena degildi begendim, karar verme aşamasinda batiriyor ama gerisi iyi.umut verici

Arda Turan'in bir gram katki yapamadigi sol kanatta rakibi tehdit etti.

Geri
Üst Alt