# Ali Yavuz Kol

Güzel pasları oldu ama son anlarda stresi kaldıramadı.
Yapacak birşey yok , devam edip daha doğru zamanlarda girmeli oyuna.

Bu çocuktan faydalanmak istiyorsak ya 2. Forvet ya dda gezen forvet olarak kullanmalıyız.. kanat oynayabileceğini düşünmüyorum özellikle 1 pozisyonda çalım yeteneğinin kısıtlı olduğunu gösterdi..

arda götünü kaldırabilse, cagne biraz kalıbının adamı olsa şu an çok başka şeyler konuşuyorduk dünya yıldızı ilan etmiştik. skor bazlı konuşunca böyle saçmalanıyor işte.

Takım 1 kişi oynadı sanki
te allam...
Gençleri kazanmak istiyorsanız biraz müsamaha göstereceksiniz

son pozisyon için talihsizlik deyip geçelim.

darıca maçını da katacak olursak genel olarak çok gelecek vaat eden bir yönünü göremedim.

boyu ortalamanın altında. çelimsiz olmaması bir artı lakin böyle bir oyuncudan daha çabuk olmasını beklerdim. o çabukluğu göremedim.

birebir becerisi var mı dersek o da yok gibi görünüyor.

kendisini değerli kılacak bir özelliği göze çarpmıyorken iyi yerlere gelmesi pek mümkün değil.

Herkes gençlerden ardanın ilk çıktığı zamanlardaki performansı bekliyor ama o iş zor beyler. Arda özel oyuncuydu onu kafanızdan silin. Alt yapıdan sürekli özel çıkması beklenemez. Avrupadaki gençler nasıl çıkıyor derseniz bi onların alt yapı kurgusuna bakmak lazım bir de bizim. İmkanlar, yatırımlar, eğitimler çok farklı makas çok açık

Olacak olacak sorumluluk olması çok iyi. Elbette hata yapa yapa öğrenecek...

Diagne malı net asistini yedi çocuğun.

Maçın başından beri herkesi ezen Ramazan Civelek'i 2 dakikada bitirdi.

Gerçi adam yorulmuştu ama yine de bu tarz işler yapması müthiş. Ayrıca aldığı sarı kartta çok hayati bir pozisyonu engelledi.

Bu tarz işleri doğru yapması bu yaşlarda çok önemli.

Bu maçtaki hatayı geçtim.Özelliği nedir bu arkadaşın?Süratli mi?Kolay adam mı eksiltiyor?Bitiriciliği mi iyi?Patlayıcı özelliği mi var?Birisi cevap versin öğrenmek istiyorum.
Evet, patlayıcılığı çok yüksek bir oyuncuydu. Bire birde adam eksiltebilme yeteneği de var, topla arası da iyi olan bir futbolcu. Çok sayıda maçını izledim altyapıda. Yeteneksiz demek şu çocuğa ayıp. Bu çocuk öyle tek başına forvet falan oynayabilecek birisi değil ya kanat forvet oynayacak ya da çift forvette duvarla paslaşıp pozisyona girecek, ver-kaçlarda tek top duvar olabilecek bir oyuncu. Burada gömüyoruz daha 2. maçında kritik bir yerde hata yaptı diye ama üzerine düşülmesi gereken birisi. Bu kadar kolay harcanacak, yeteneksiz denecek birisi değil. En azından kulübeye altyapıdan düşük maliyetli futbolcu kazandırmış oluruz potansiyeline ulaşamazsa bile.

Evet, patlayıcılığı çok yüksek bir oyuncuydu. Bire bir de adam eksiltebilme yeteneği de var, topla arası da iyi olan bir futbolcu. Çok sayıda maçını izledim altyapıda. Yeteneksiz demek şu çocuğa ayıp. Bu çocuk öyle tek başına forvet falan oynayabilecek birisi değil yas kanat forvet oynayacak ya da çift forvette duvarla paslaşıp pozisyona girecek, ver-kaçlarda tek top duvar olabilecek bir oyuncu. Burada gömüyoruz daha 2. maçında kritik bir yerde hata yaptı diye ama üzerine düşülmesi gereken birisi. Bu kadar kolay harcanacak, yeteneksiz denecek birisi değil. En azından kulübeye altyapıdan düşük maliyetli futbolcu kazandırmış oluruz potansiyeline ulaşamazsa bile.

Sabretmek yerine boklayıp sövmek daha kolay hocam. Deneyerek vakit kaybetmeye gerek yok bu taraftar hazıra alışmış

Olacak olacak sorumluluk olması çok iyi. Elbette hata yapa yapa öğrenecek...

Diagne malı net asistini yedi çocuğun.

Maçın başından beri herkesi ezen Ramazan Civelek'i 2 dakikada bitirdi.

Gerçi adam yorulmuştu ama yine de bu tarz işler yapması müthiş. Ayrıca aldığı sarı kartta çok hayati bir pozisyonu engelledi.

Bu tarz işleri doğru yapması bu yaşlarda çok önemli.

Ramazanı hangi evrende bitirdi ? 1-1 ken çalım atayım dedi güreşe tutusacakti nerdeyse..

seni savunacağım evlat bugünün günah keçisi sen seçildin iyi ya da kötü futbolcusun bunu bilemem ama bugün en son sana bok atılmalı

Geri
Üst Alt