- 18 Mayıs 2011
- 50.019
- 53.020
- 4.463
zaman kaybi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok da derler ya hani olcak çocuk bokundan belli olur diye o hesap. İyi bi back-up olabilir izlenimi veriyor şimdilik.Attigimiz golde de direkt katkisi var onu kimse konuşmuyor. Ben buradakileri anlamiyorum. Gidin bakin bugun dunyadaki en iyi 100 oyuncunun ilk maclarini hepsi birden mi yildiz oldu?
Her oyuncu Ozan gibi Avrupa'ya gidecek diye bir şey de yok. Ferhat, Uğur Uçar, Aydın, Emre Çolak tipi alternatif de lazım. Semih'ten beri bu tip oyuncu çıkaramıyoruz.
Yok boyle bir sey, olmus oyuncularin ilk 10 pro maçını izle onlara da bunlardan olmaz diyeceksin. Bu cocuklara sans veriliyor cunku alt yapida bir seyler gostermisYok da derler ya hani olcak çocuk bokundan belli olur diye o hesap. İyi bi back-up olabilir izlenimi veriyor şimdilik.
Altın jenerasyon diye heyecanılanların hepsi altın suyuna batırılmış bakır çıktı.
Keremin yasi kac? Ali yavuzun yasi kac? Neyle neyi kiyasliyorsunuz. Ki keremin 1 tane superlig maci yok dahaKerem nasil ben topcuyum diye bagiriyorsa buda bi okadar ben kalasım diye bağırıyor. Ne derseniz deyin ister ilk maçı olsun ister 40 maçı
Keremin yasi kac? Ali yavuzun yasi kac? Neyle neyi kiyasliyorsunuz. Ki keremin 1 tane superlig maci yok daha
100 maç oynattık 3 maç hatırlıyoruzSaydigin oyuncularin katkilari da oldu bize herzaman
Aydin Yilmaz’in bile katkisi oldu braga macinda mesela
Ali Yavuz 19
Kerem 35
Biri 2001 biri 1998 dogumlu. Ovdugun adamin dogru durust 1 macini izlemedinAli Yavuz 19
Kerem 35
Biri 2001 biri 1998 dogumlu. Ovdugun adamin dogru durust 1 macini izlemedin
hadi ordan sen ne konuştuğunu bilmiyorsun yalancı adamDediğin hatayı belh fegh 10larca kez yapti ama 3 yıldır takımın vazgeçilmezleri... Galatasaray seviyesi bu demek ki kafandaki seviyeye Muslera Luyindama hariç 1 kişi giremez mevcut kadrodan..
100 maç oynattık 3 maç hatırlıyoruz
Bu katkıyı eşşek koysan o da yapar.
Evet,hoca Galatasarayin hakki yenirken susmali,susmazsa ali yavuz heycanlanir.ne komik bi alaka bu böylekenarda yer seye bağıran durduk yere sinirlenen hoca varsa heyecanlanmasi hata yapmasi normal