# Ali Yavuz Kol

'Hata bunu kurtarıcı olarak sahaya sürende'

Hahaha

Ne istiyorsunuz? Skor 6-0'ken, girip 7-0 yapması mı sizi tatmin edecek ya? Bu kadar ucuz argümanlarla çocuğu savunmaya çalışmayın.

Ilk 11 çıkıp kötü oynasa da argümanınız 'iyi oynayan takım bozulur mu yeeeaaa' olur.

Oynatın oynatın diyorsunuz sonra oyuna alınca da kurtarıcı olarak almayın diyorsunuz.

Kimse ona kurtarıcı olarak bakmıyor kendi kafanızda bir şeyler uydurup inanıyorsunuz. 11 kişi ile oynuyoruz sonuçta. Ileride Donk vardı, Diagne vardı yani. Yalnız Ali Yavuz oynamadı ileride.

15 dakikada bütün topları saçmalıklarıyla rezil etti işte.

Yok abi işte yok şu kodumun alt yapısında yetenek yok. Olunca da çıkıp oynuyorlar, anında satılıyorlar. Büyük kulüplerin radarında oluyorlar.

Penguen gibi koşuyor yahu bırakın Allah aşkına ya. Bizde genç futbolcu, alt yapıdan futbolcu çıksın istiyoruz ama burası da Galatasaray kulübü. Genç oyuncu yetiştirip, puan kaybetme lüksü yok bu kulübün. Kaç milyar borcumuz var.

Geri alma opsiyonunu düşük tutup bonsevisiyle salın bir yere. Olursa alırsın geri 3 milyon euroya. Olmazsa boşa vakit kaybetmeye hiç gerek yok.

Bıktım usandım bu romantizminizden.

Attigimiz golde de direkt katkisi var onu kimse konuşmuyor. Ben buradakileri anlamiyorum. Gidin bakin bugun dunyadaki en iyi 100 oyuncunun ilk maclarini hepsi birden mi yildiz oldu?

Uşaktan Saviola, Agüero katkısı bekliyorsanız çok beklersiniz. İyi bir yedek olabilir. As takımın forveti hiçbir zaman olamaz.

Attigimiz golde de direkt katkisi var onu kimse konuşmuyor. Ben buradakileri anlamiyorum. Gidin bakin bugun dunyadaki en iyi 100 oyuncunun ilk maclarini hepsi birden mi yildiz oldu?
Yok da derler ya hani olcak çocuk bokundan belli olur diye o hesap. İyi bi back-up olabilir izlenimi veriyor şimdilik.
Altın jenerasyon diye heyecanılanların hepsi altın suyuna batırılmış bakır çıktı.

Kerem nasil ben topcuyum diye bagiriyorsa buda bi okadar ben kalasım diye bağırıyor. Ne derseniz deyin ister ilk maçı olsun ister 40 maçı

Her oyuncu Ozan gibi Avrupa'ya gidecek diye bir şey de yok. Ferhat, Uğur Uçar, Aydın, Emre Çolak tipi alternatif de lazım. Semih'ten beri bu tip oyuncu çıkaramıyoruz.

Saydigin oyuncularin katkilari da oldu bize herzaman

Aydin Yilmaz’in bile katkisi oldu braga macinda mesela

Yok da derler ya hani olcak çocuk bokundan belli olur diye o hesap. İyi bi back-up olabilir izlenimi veriyor şimdilik.
Altın jenerasyon diye heyecanılanların hepsi altın suyuna batırılmış bakır çıktı.
Yok boyle bir sey, olmus oyuncularin ilk 10 pro maçını izle onlara da bunlardan olmaz diyeceksin. Bu cocuklara sans veriliyor cunku alt yapida bir seyler gostermis

Biri 2001 biri 1998 dogumlu. Ovdugun adamin dogru durust 1 macini izlemedin

Aralarinda 2 yil 3 ay var kalite ile yaşı kiyaslama , kaliteli oldukdan sonra 16 yaşındaki cocuk bile oynuyor. Tuturmussunuz genc , cocuk , yaşı ufak. Birakin artik bu işleri adam olacak cocuk kendini belli eder ilk maçından bu 3 mac oynadı bi bok görmedim ben. 19-20 yaşındaki bebeleri de gördük biz 10 yillik tecrubeli gibi oynayan direk takima katki saglayan. Bu 10 pas yapti 9u hatali ne ceviklik var ne top kontrol nede baska birşey. Size kalsa 25 yasindakininde zamana ihtiyaci var 19 hasindakinin de.

Son düzenleme:
Diagne ve Arda’ya verdiği toplar gol olsa kraldı ama şimdi malesef eleştiriliyor.
Oyun zekasına gelişim gösterdiği takdirde katkı verecektir.
Hareketli ve sırtı dönük oynayabiliyor.

Aferin oğlum sana,buldugun 10 dkyi heba et,milletin agzina sakiz ol boyle..20 yasina gircen 1 ay sonra,bu neyin kararsızlığı? neyin heycani?illa mac 4-0 mi olmalı senin asist olacak paslari cikarman icin?kac tane pasi çıkaramadın,hocayi da mahcup ettin.yazik.kendine gel gec olmadan

kenarda yer seye bağıran durduk yere sinirlenen hoca varsa heyecanlanmasi hata yapmasi normal

Mevcut sistemde kanat haricinde zor tutunur. Target man özellikli biri lazım forvete. Ali Yavuz o tarz bir oyuncu değil.

Geri
Üst Alt