# Ali Yavuz Kol

Ben öyle "Babel oynayacağına altyapıdan şu oynasın" diyenlerden değilim ama şu gençleri en azından birkaç dakika görelim. Gazişehir, Başakşehir ve Neftçi maçlarının son 10-15 dakikasında altyapıdan oyuncu alacak ortam oluşmuştu ama gençler yerine diğer yedekler tercih edildi. Şimdi ise maç eksiği olduğu için oynatsak bile verim alacağımız belli değil. Terim oynatmayacaksa kiraya vermeli. Keza Kerem'i falan da.

Kasimpasa macinda skordan bagimsiz ardadan sonra ali oyuna girmeli ama adim gibi eminim babel veya jimmyi sokar.

az çok yeteneği varsa şu bir kaç gün içinde çıkıp gitmeli kulüpten, kariyeri heba olacak yoksa

Esas çaremiz.
Keremler Ali yavuzlar...

falcao,babel,arda,feghouili,diagne hepsi birden korona falan olursa belki oynar arkadaşlar biraz sabırlı olun

Sırf Mersin'e gidip 1 sene orada çalıştı, çabaladı diye bu çocuğun şans bulması lazım ha bulacak da lakin dibe mi koyacağız yoksa zirveye mi onu zaman gösterecek.

ne birkaç dakika oynaması kardeşim bırakın şu polyannavari lafları

avrupadan örnek vermiyorum tinercilerde sergen kaleci ersin ve rıdvanı attı 11e oynatıyor yetenek varsa o çocuk formayı kapar

özgüven oynayarak kazanır oyuncu ama öyle 3 dk oynamayla degil

sekidikaya hoca toplamda 90 dk bile şans tanımadı cidden ayıp kariyerini hiç ettik

hocanın huyunu bilenlerdenım bir adama taktımı takar gözü baskalarını görmez ve su an hoca icin varsa yoksa arda babel feguli

takımda hızlı forvet yok, neden kenar forvet olarak düşünülmüyor ?

yollanmadigina göre kupa maclarinda oynar

Takıntısı oldugu fizik konusunda, ali yavuzun fiziği kötüde değil. Neden oynatmıyor anlamış değilim.

Çocuk idmanlarda ne yapıyorsan yap şu formayı feghouliden kap artık.

Oynatsak hiçbir şey kaybetmeyiz. Hatta kazanırız yeter ki taraftar ani tepki göstermesin ve sabretsin

Geri
Üst Alt