ali öyle wonderkid diyebileceğimiz bi topçu değil bu net çünkü ekstra yetenekli yeteneğiyle oynayacak bi oyuncu değil sadece sürekli çalışarak kendini geliştirerek oynayabilir bu seviyelerde
bazıları ali oynasın dedi diye eleştiriliyo forumda,kötü giden bişeyler varsa ki vardı 3-5 maç öncesinde o yüzden herkes en azından ali oynasın kerem oynasın jese oynasın belki bişeyler değişir oyun anlamında diye öneride bulundu bu oyuncular neymar salah mbappe ama hoca oynatmıyo demedi kimse bunu eleştirmek yanlış denensin dendi en azından ben öyle dedim
oynattıktan sonra kötü oynayıncada alın işte hocanında bi bildiği var kötü oyuncu da yanlış oynatacak ve görücez kötüyse ya süre almaz az oynar iyi oynarsada kendine yer bulur
kimse müneccim değil oyuncu konusunda salah basel chelsea hatta romada normal bi oyuncuyken liverpoolda çağ atladı kimin nerde ne zaman gelişeceği belli olmuyo oyun sistemi,td,oyun yapısı,taktik teknik herşey belirleyici oluyo oyuncu performansında
alinin hava hakimiyeti iyi değil zayıf o sebeple yerden oyunu çok iyi oynaması gerekki hem tercih edilsin hemde futbolda barınabilsin
bugün sıçtı resmen ama en azından bişey yapmaya çalıştı ondada batırdı oda ayrı bi konu,oyun içi katkısı fena değil top isteyebiliyo ve al veri falan var oyun içinde gözüküyo bugün 2-3 top kaybı yaptıktan sonra moralman çökmesine rağmen sıradaki ilk atakta sanıyorum buydu eliyle top isteyen,genç ve ilk dakkaları olupta o ana kadar sıçan birinin topu istemeside önemliydi ama yeterli değil şuan için daha farklı şeylerde olmalı gol asist takımın iyi gitmesi vs
yaptığı hatalarda kendisine olan bi baskıdan değil maçın stresiyle yaptığı pas hatalarıydı eli ayağına dolaştı bariz,ozanda ilk maçlarında hata yapıyodu ama sahada bi altyapı oyuncusu gibi durmuyodu,keza emre ç yi fb derbisinde sahaya sürdü hoca adam çatır çatır oynamıştı keza kayseri deplasmanında semih,boleslavda arda ,son zamanlarda kerem oynayan oynuyo yani
altyapıdan çıkan her oyuncu yıldız olucak diye bişey tabikide yok,sanıyorumki kendisi eskileri saymazsak “ilk çıktığı” zamanlardaki arda,emre,semih,ozan değilde uğur,ferhat,özgürcan,mehmet güven olucakmış gibi gözüküyo “şimdilik”