# Ali Yavuz Kol

Cok fazla ustune gitmeye gerek yok, sabirli olmak gerekir.. daha genc ve bu yuzden muhakak hata yapacaktir, yeterki hatalarindan ders alsin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Şu ana kadar yaşı maç tecrubesi göz önünde bulundurulursa arada bir oyuncu ne savunuldugu kadar iyi ne yerin dibine sokulacak kadar kötü..
Bu çocuğun verdiği pasla maç kaybettik demek vicdansizlik olur gecen yıl penaltı yüzünden aynısı sekidikaya da yapıldı.. oyuncunun iyiliğini kötülüğünü geçtim 10 dk oyunda kalan adama ihale yıkılmaz..

Ani sinirle histerik tepkiler verilir anlarım da çocuk bu kadar ağır eleştirilecek bir durumda değil.. Çok doğru yerlerde topla buluşuyor , karar verme yeteneği oynaya oynaya gelişir. Oğulcan'ın net önünde , dünkü Akbaba'nın da önünde. Akbaba oyun içinde hayalet ama gole yakın adam o yüzden tam anlamıyla onun önünde diyemem.

O bolgede toplari o kadar kolay kaptiramayiz yani bu genc kardesimiz gs'de oynayacak kapasiteye sahip degil. Yedegin yedegi olacak kapasiteye belko sahip, gitsin kendini gelistirsin kanitlasin sonra bir daha bakariz.

Meseleyi uzatmaya gerek yok.

Şu ana kadar yaşı maç tecrubesi göz önünde bulundurulursa arada bir oyuncu ne savunuldugu kadar iyi ne yerin dibine sokulacak kadar kötü..
Bu çocuğun verdiği pasla maç kaybettik demek vicdansizlik olur gecen yıl penaltı yüzünden aynısı sekidikaya da yapıldı.. oyuncunun iyiliğini kötülüğünü geçtim 10 dk oyunda kalan adama ihale yıkılmaz..
Taylan konusunda anlatmak istedigim tam da bu işte

Ozan un yaptığı hataları unuttunuz galiba. Taa ortasahadan beri adamı kovalayıp müdahale yapamayan Taylan var bir de

Taylan konusunda anlatmak istedigim tam da bu işte

Taylanin hatasını söylemek kötülemek gömmek değildir aksine çok sevdiğim bir isim şu kadroda gözüm kapalı 11 başlatirim...Hatasi bana göre var sana göre olmayabilir görüş farkı..Demek ki Taylan beklentiyi yükseltmiş ki her maç üst düzey oynamasını bekliyoruz bu da kendi adına olumlu bir durum..zaten taylani da ali yavuz sekidika gibi gömen de yok forumda hemen herkes saygı duyuyor gelisimine..
Ali yavuzu toplasan ligde 30 dk oynadı süper Lig tecrübesi yok tıpkı kerem gibi bu adamlara normal oyunculardan daha tahammüllü olmalıyız..Hata yaparsa yine konuşulacak elbette ama bundan olmaz 3.lige yakışır gibi söylemleri acımasız buluyorum..

O bolgede toplari o kadar kolay kaptiramayiz yani bu genc kardesimiz gs'de oynayacak kapasiteye sahip degil. Yedegin yedegi olacak kapasiteye belko sahip, gitsin kendini gelistirsin kanitlasin sonra bir daha bakariz.

Meseleyi uzatmaya gerek yok.

Dediğin hatayı belh fegh 10larca kez yapti ama 3 yıldır takımın vazgeçilmezleri... Galatasaray seviyesi bu demek ki kafandaki seviyeye Muslera Luyindama hariç 1 kişi giremez mevcut kadrodan..

hayalinizdeki galatasaray'dan bahsediyosanız muslera-luyi-marcao dışında 11 oyuncumuz yok.fegh totosunu kaldıramıyor,10 numaramız pas atmayı bimiyor,falcao sakat,diagne kafadan sakat,taylan yetersiz,emre kılınçın çılgın attıgı maç yok hep idare eder oynuyor,emre akbaba üflemeyle yere düşüyor,ogulcan anadolu takımlarında bile banko 11 oynayamaz.ali'ye gelene kadar bu adamlara laf söylememiz gerekiyor.şu kadroda ali bence 11 oynar

Oğulcan benim ne yapacağını merak ettiğim bir oyuncu değil.
Rizede defalarca statdan izledim 2 maç üstüste iyi oynadığını hiç görmedim. Hatta bir maç çok iyi oynadığını da görmedim.
Topu alır korner bayrağının oralara kadar ne yapacağını düşünmeden koşar gücü tükenir kaptırır.
Transfer ettiğimizde çok şaşırmıştım. Bu adamı ne düşündük te aldık diye. Kendini geliştiremeyen bir futbolcu. Orta alt seviye takımlarda bile ilk 11in değişmezi olamaz ki rize de de hiç bir zaman ilk 11 oyuncusu olmadı. Kendisinden hiç umudum yok.

Dün oyuna girdikten sonra kötü bir maç çıkardı, son dakikada yenilen golde de hatası vardı. Ama bu kadar eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Bunlar futbolcunun moralini, özgüvenini daha da aşağıya çeker. Zaten dünkü performansından dolayı üzgün olduğunu düşünüyorum daha fazla zarar vermemek gerekiyor.

Ha bana kalırsa Galatasaray'da oynayacak seviyede değil ama dediğim gibi şu an bunları söyleyecek bir kadromuz yok. Her oyuncuya ihtiyacımız var.

Hata bunda degil bunu kurtarici olarak koymak oldu.
Kac dakkika oynamisligi var Süper Lig‘de sen bu cocugu simdi ortaya atiyorsun.

Her oyuncu Ozan gibi Avrupa'ya gidecek diye bir şey de yok. Ferhat, Uğur Uçar, Aydın, Emre Çolak tipi alternatif de lazım. Semih'ten beri bu tip oyuncu çıkaramıyoruz.

Geri
Üst Alt