- 20 Haziran 2011
- 57.709
- 63.074
- 4.533
Aramizdaki limonizasyona dur diyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aramizdaki limonizasyona dur diyelim
niye millet daha 16 yaşındayken Mbappeyi oynatıyordu..biz niye oynatmayalım?Kendine bakıyor olay. Gördüğümüz kadarı ile iyi bakıyor kendine.
Bu yıl istatistikleri fena değil . Seneye de kiralanmalı bana göre , bizim takımda yer bulması için çok erken.
Emin hata yaptığında çöp, olmaz bu çocuktan yazanlar başladı bile. Ozan içinde art arda penaltı yaptırdığında her yerden sert eleştiriler başlamıştı diye hatırlıyorum.Alt yapidan oynatilip hata yaptiginda kizilan oyuncu oldu mu? Ben hatirlamiyorum boyle bir olay aksine hata yapsa bile alkislaniyor destekleniyor bkz emin ozan. Niye habire bu taraftar sabretmez deniyor çözemedim
ozan'ın ilk maçından belliydi iyi oyuncu oldugu emin için aynı şeyi söyleyemiyorumEmin hata yaptığında çöp, olmaz bu çocuktan yazanlar başladı bile. Ozan içinde art arda penaltı yaptırdığında her yerden sert eleştiriler başlamıştı diye hatırlıyorum.
Ben gormedim boyle bir sey ne burada ne sosyalde medyada. Varsa bile azınlıkEmin hata yaptığında çöp, olmaz bu çocuktan yazanlar başladı bile. Ozan içinde art arda penaltı yaptırdığında her yerden sert eleştiriler başlamıştı diye hatırlıyorum.
ben en çok Fatih hocaya şu yüzden kızıyorum...Emin kadroda olduğunda 2-0 veya 3-0 önde olduğumuz maçlarda oyuna almamasından...aynısı Erencan Yardımcı içinde geçerli...Emin hata yaptığında çöp, olmaz bu çocuktan yazanlar başladı bile. Ozan içinde art arda penaltı yaptırdığında her yerden sert eleştiriler başlamıştı diye hatırlıyorum.
Kac tane macta 2 veya 3-0 one gectikki bu sezon?ben en çok Fatih hocaya şu yüzden kızıyorum...Emin kadroda olduğunda 2-0 veya 3-0 önde olduğumuz maçlarda oyuna almamasından...aynısı Erencan Yardımcı içinde geçerli...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
hoca oynatmayıp yine 3.kümeye kiraya yollayacak diye korkmuyor degilim
Profesyonel Futbolcumuz Ali Yavuz Kol'un sözleşmesi 2023-2024 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.