Ali Yavuz Kol‘un Sözleşmesi 4 Yıl Uzatıldı!

Kendine bakıyor olay. Gördüğümüz kadarı ile iyi bakıyor kendine.
Bu yıl istatistikleri fena değil . Seneye de kiralanmalı bana göre , bizim takımda yer bulması için çok erken.
niye millet daha 16 yaşındayken Mbappeyi oynatıyordu..biz niye oynatmayalım?

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Alt yapidan oynatilip hata yaptiginda kizilan oyuncu oldu mu? Ben hatirlamiyorum boyle bir olay aksine hata yapsa bile alkislaniyor destekleniyor bkz emin ozan. Niye habire bu taraftar sabretmez deniyor çözemedim

Alt yapidan oynatilip hata yaptiginda kizilan oyuncu oldu mu? Ben hatirlamiyorum boyle bir olay aksine hata yapsa bile alkislaniyor destekleniyor bkz emin ozan. Niye habire bu taraftar sabretmez deniyor çözemedim
Emin hata yaptığında çöp, olmaz bu çocuktan yazanlar başladı bile. Ozan içinde art arda penaltı yaptırdığında her yerden sert eleştiriler başlamıştı diye hatırlıyorum.

Emin hata yaptığında çöp, olmaz bu çocuktan yazanlar başladı bile. Ozan içinde art arda penaltı yaptırdığında her yerden sert eleştiriler başlamıştı diye hatırlıyorum.
Ben gormedim boyle bir sey ne burada ne sosyalde medyada. Varsa bile azınlık

ben en çok Fatih hocaya şu yüzden kızıyorum...Emin kadroda olduğunda 2-0 veya 3-0 önde olduğumuz maçlarda oyuna almamasından...aynısı Erencan Yardımcı içinde geçerli...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Falcao-Diagne-Oğulcan-Ali Yavuz

Bu şekilde olacak yeni sezon herhalde.

Can falan yakamaz çünkü milletin genç anlayışı ile bizimki farklı. Bak Mustafa Kapı lyon alıyor sen bakıyorsun. AYK adamı neden oynatmıyoruz. Bizim ülkede genç yetiştirmek için taraftar baskısı ve dinozor olmayacak takımına karışan

Tamam gönlünüz olsun diye ptt ye kiralayacak hocam. Yine buraya gelip konuşmak için size malzeme çıkacak. Hocam fbjklilerden çok çömez galatasaraylıları kudurduyor hahahahahhaha

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt