Ali Yüce: "Galatasaray’ı düşünmeyen insanlarla aynı masada olmam!"

Aksine bunu sağlayacak kişi varsa o da yüce soyadına sahip kişilerdir.
Bunlar yeniden yapılanmads öne çıkan ahmet yüce’nin oğlu ki kendisi camiada sözü dinlenen kişilerden birisi.
Ali yücenin istifası demek oluyor ki ahmet yüce dursundan desteğini tamamen çekti demek.
Babası da aynı fikirdedir ve ben karışmıyorum işlerine demiyordur umarım

Açıklama güzel, davranış pekiyi. Etkin ve de yetkin olan bir konumdaysan kaçmışsın demektir. Kalıp hesap sorman gerekirdi. Değilsen istifanın önemi yok.

Metin Öztürkün baskanlik ambisyonu varsa o da istifa etmeli. Yoksa ismi hep bu berbat dönemli anilir ve bir daha aday bile olmasina gerek olmaz. Hele bu kara borsa bilet isinde yoksa, ben olsam kacardim.

Düşünmeyenler kimlerse çık konuş. Erden de konuşsun hatta. Dökülün ki bu irinden bir an evvel kurtulalım. Bu sezon zaten gitti.

Metin Öztürkün baskanlik ambisyonu varsa o da istifa etmeli. Yoksa ismi hep bu berbat dönemli anilir ve bir daha aday bile olmasina gerek olmaz. Hele bu kara borsa bilet isinde yoksa, ben olsam kacardim.
buna taraftar başkanım diyip gaz vermeli sonra da yarı yolda bırakmalı

Yönetim çözülmeye başlamış. Normal.

Asıl iddialar doğru ise ve savcılık bir soruşturma başlatırsa aykırı sesler çıkmaya başlar.

O zaman gelirse bunların hepsinin kelle koltukta demektir. Kimbilir neler neler ortaya dökülecek.

Bu saaten sonra Dursun bunun önüne geçemez ve toparlayamaz.

Olağanüstü seçimli genel kurulu kararı alması gerekecek. Eninde sonunda.

Ne kadar erken o kadar iyi kulüp için. Lig ve al önümüzde hala.

Yeni bir yönetim ve iyi bir td seçimi ile 2 kulvarda da iddialı oluruz.

Yeter ki Dursun, Okan ve manevi evladı gitsin yeter.

Bir şeylerin ucundan tutayım, yardımım dokunsun diye aday olmuş. Baktı olmuyor, istifa etmiş. Niye en başta oldun gibi yorumlar saçma. Hükümetten rahatsız olan her memur istifa etsin o zaman? Herkes etki alanınca doğru olduğunu düşündüğü şeyleri yapmaya çalışıyor.

Bir şeylerin ucundan tutayım, yardımım dokunsun diye aday olmuş. Baktı olmuyor, istifa etmiş. Niye en başta oldun gibi yorumlar saçma. Hükümetten rahatsız olan her memur istifa etsin o zaman? Herkes etki alanınca doğru olduğunu düşündüğü şeyleri yapmaya çalışıyor.
Her memur devlette yönetim de mi yer alıyor

Bir halt olmaz sonucunda metin ozturk denen adam orda oldukca yonetim dusmez ne zaman dursunla metin ozturk birbirine girer ozaman yonetim duser

Bu yönetimdeki tek düzgün adam buydu zaten, bu adam da yoksa derhal seçime.

Baban seçimde dursun lehine çalışsın,seçilmesine ön ayak olsun

Çalışanlara ikramiye şov yapıp pr yapsın kulübe ise sponsor olmasın

Sen git antigsli,antierdenci bu yönetimin listesine gir

Herşey bombok olur olmaz kıytırık sebepten habersiz bildiri yayınladılar diye aniden yöneticilerin gsyi düşünmeyen insanlar olduklarını farket ve istifa et

Ya bi git birader bizi de hasan bekir mi sandın

Baban seçimde dursun lehine çalışsın,seçilmesine ön ayak olsun

Çalışanlara ikramiye şov yapıp pr yapsın kulübe ise sponsor olmasın

Sen git antigsli,antierdenci bu yönetimin listesine gir

Herşey bombok olur olmaz kıytırık sebepten habersiz bildiri yayınladılar diye aniden yöneticilerin gsyi düşünmeyen insanlar olduklarını farket ve istifa et

Ya bi git birader bizi de hasan bekir mi sandın
Seninle yönetim tarafında sırt sırta verebilirim.

Geri
Üst Alt