Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.710
- 1.515
- 1.538
bravo, böyle devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babası da aynı fikirdedir ve ben karışmıyorum işlerine demiyordur umarımAksine bunu sağlayacak kişi varsa o da yüce soyadına sahip kişilerdir.
Bunlar yeniden yapılanmads öne çıkan ahmet yüce’nin oğlu ki kendisi camiada sözü dinlenen kişilerden birisi.
Ali yücenin istifası demek oluyor ki ahmet yüce dursundan desteğini tamamen çekti demek.
Metin ozturk o dedigin kisi o da dursunun yalakasi bir istifa etse 8 tane istifa gelir pesineGençmiş bu
Beraber 3-5 kişiyi daha götürecek etkiye sahip değildir sanırım
inşallah diyelimBabası da aynı fikirdedir ve ben karışmıyorum işlerine demiyordur umarım
buna taraftar başkanım diyip gaz vermeli sonra da yarı yolda bırakmalıMetin Öztürkün baskanlik ambisyonu varsa o da istifa etmeli. Yoksa ismi hep bu berbat dönemli anilir ve bir daha aday bile olmasina gerek olmaz. Hele bu kara borsa bilet isinde yoksa, ben olsam kacardim.
Her memur devlette yönetim de mi yer alıyorBir şeylerin ucundan tutayım, yardımım dokunsun diye aday olmuş. Baktı olmuyor, istifa etmiş. Niye en başta oldun gibi yorumlar saçma. Hükümetten rahatsız olan her memur istifa etsin o zaman? Herkes etki alanınca doğru olduğunu düşündüğü şeyleri yapmaya çalışıyor.
Yönetici kadrosunu kastettim zaten usta. Senin aklına Çemişgezek köy beldesi fen işleri müdürlüğü geldiyse bilemem.Her memur devlette yönetim de mi yer alıyor
Siyaset tayfa genelde kaçmak için ya da menfaat için istifa ediyor.Yönetici kadrosunu kastettim zaten usta. Senin aklına Çemişgezek köy beldesi fen işleri müdürlüğü geldiyse bilemem.
Seninle yönetim tarafında sırt sırta verebilirim.Baban seçimde dursun lehine çalışsın,seçilmesine ön ayak olsun
Çalışanlara ikramiye şov yapıp pr yapsın kulübe ise sponsor olmasın
Sen git antigsli,antierdenci bu yönetimin listesine gir
Herşey bombok olur olmaz kıytırık sebepten habersiz bildiri yayınladılar diye aniden yöneticilerin gsyi düşünmeyen insanlar olduklarını farket ve istifa et
Ya bi git birader bizi de hasan bekir mi sandın