GSC Haber Ali Yüce İstifasını Resmi Olarak Açıkladı

Burda gorev muhalefete dusuyor
Hamamcioglu ve Batum icerde dursuna karsi 4 kisiyi bulup yeni yonetimde gorev teklif edip istifaya ikna etmelidir Gerekirse biraz para bile verilmeli yoksa kimse kendi kendine istifa etmez

2 kişiyi bilet ayağına istifa ettirsek kalan iki kişi de bir daha yönetime falan girmemem adnan ve belmas ne hale geldi diyip korksa yeter.
Metin başarabilirsin metin.
Ben ilk hatipten bekliyordum bu işleri bu arada kaçar gider diye ki transfer dönemi bittiğinde ihale tamamen bunun üzerine kalıp istifa edecek. Tabi istifa eden 4 kişinin içinde yoksa

Bir şey olmaz, Dursun abiniz devam edecek.

Bir çoğunuzun isteği zaten bu yöndeydi.

Hem Galatasaray kişilere bağlı değildir ehehe

Şöyle romantizme bi ben sahip olamadım be. Ya da biz sahip olamadık diyeyim üstad.

Ulan koskoca Barcelona bi tane yöneticiye bile değil he, futbolcuya bağlıydı 10 sene. Koskoca 10 senelerini Messi'ye bağladılar. Acaba hiç bi barça taraftarı ya biz koskoca Barcelona'yız Messi ne derse o oluyor bu bize yakışmıyor falan diyor muydu acaba..

Kesin karaborsa hakkındadir. Götümüzu nasıl kurtarırız onun derdindeler.
Kaçarlarsa dava kapanır ve kurtulurlar, sıfır düşünceyle Galatasaray dinamikleri ile oluşan net fikrim.
Forma çalanlara bir şey olmadıysa bilet skandalından kurtulmak isteyen istifa edip kaçarsa iş çözüme kavuşturulur.
Kimse gidip ne oldu diye de eşelemez bu camiada.

Havuza yürüyen merdiven mi yaptırsak falan toplantısıdır muhtemelen

Birlik ve destek mesajı cıkar hocamızın arkasındayız cart curt işte
Sonra göt zora girince okanı kovarlar
Ya da okan hepsini hizaya getirir
Zaten ne ağırlıkları var ki

yönetimin düştüğü hiç olmuş muydu tarihde?
Yönetimin düşmesi olağanüstü seçim kararı alınması değil mi zaten. Sanırım 7-8 kişinin istifa ettiği bir yönetim olmamıştı parça parça yerleşene yedekler gelerek ilerlemişti sonra tünelin sonundaki yangın ateşini görenle teker teker seçime gitmişti.
Dursunun florya sevgisi mi daha çok yoksa korkusu mu göreceğiz.
Taraftar içine çıkamaz hale gelir ki mali ibra var önümüzde yavaş yavaş sopa gösterilir.
Dursun orada ibra edilir ama kafa kafaya falan olur birde dursunu sevmeyenler örgütlenip giderse bak o zaman olaya. Bin kişiyle ibra edilen yerde acayip sonuçla karşılaşırsak kimse şaşırmasın

Birlik ve destek mesajı cıkar hocamızın arkasındayız cart curt işte
Sonra göt zora girince okanı kovarlar
Ya da okan hepsini hizaya getirir
Zaten ne ağırlıkları var ki
Dün çat diye 2 takviye demesi biraz yönetime tavır alma ihtimalinin olacağını gösterdi. Geçenlerde övüp duruyordu

Yönetimin düşmesi olağanüstü seçim kararı alınması değil mi zaten. Sanırım 7-8 kişinin istifa ettiği bir yönetim olmamıştı parça parça yerleşene yedekler gelerek ilerlemişti sonra tünelin sonundaki yangın ateşini görenle teker teker seçime gitmişti.
Dursunun florya sevgisi mi daha çok yoksa korkusu mu göreceğiz.
Taraftar içine çıkamaz hale gelir ki mali ibra var önümüzde yavaş yavaş sopa gösterilir.
Dursun orada ibra edilir ama kafa kafaya falan olur birde dursunu sevmeyenler örgütlenip giderse bak o zaman olaya. Bin kişiyle ibra edilen yerde acayip sonuçla karşılaşırsak kimse şaşırmasın
mali ibra eylül müydü?

Toplantı:

+Başkanım geçen adada viski istedim Jack verdiler, Chivas yok muydu ben böyle terbiyesizlik görmedim.
DÖ: Biletlere zam yapıp düzeltelim bu işi, seneye de daha fazla kombine ayıralım kendimize.

Toplantı bitmiştir arkadaşlar dağılalım.

Geri
Üst Alt