Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.793
- 94.876
- 4.978
ne sıkıntısı?erden başkanın şirket de büyük sıkıntıları var nef zor durumda bırakıp gelir mi zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne sıkıntısı?erden başkanın şirket de büyük sıkıntıları var nef zor durumda bırakıp gelir mi zor
Tablo dediğin ne kadar masraflı olabilirdi ki acaba...
Tamam. Uyandık. Teşekkürler.GALATASARAY KLÜBÜNÜN TAŞINMAZLARI MAL VARLIKLARI YILLARDIR PEYDERPEY AKP HÜKÜMETİ VE YANDAŞLARINA PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR.
BUNU YAPAN BAŞKANLARIMIZ VE YÖNETİMİNDEKİ İŞ BİRLİKÇİLERİ HÜKÜMET VE YANDAŞLARIYLA KAR PAYLAŞIMLARI YAPIYOR.
UYAN GALATASARAYLI ARTIK UYANNNNNNN
Ali yuce ilk atesi yakmis. Bu taraftar bu iyiligini unutmazGalatasaray Spor Kulübü'nde yönetim kurulunda seri istifalar geldiği belirtiliyor. 4 isim istifa etti. Yönetim bugün 18.00'de toplanıyor.
Yönetim düşebilir ve Olağanüstü Genel Kurul kararı alınabilir.
Galatasaray'da yönetimden istifa eden ilk isim Ali Yüce.
(@343_digital)
Birileri 8 yazmis ama emin degilim.Ali yuce ilk atesi yakmis. Bu taraftar bu iyiligini unutmaz
Kac kisi istifa ederse yönetim dusuyor?
Insallah 4 tane daha babayigit cikar diye dua edelim ozamanBirileri 8 yazmis ama emin degilim.
Ajitasyonla alakası yok. Gerçekler acıdır..Tamam. Uyandık. Teşekkürler.
Abi bu ne boyle, ben de yönetimden de iktidardan da muzdaribim ama bu ajitatif uslup beni nedense çok rahatsız ediyor.