GSC Haber Ali Yüce İstifasını Resmi Olarak Açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü'nde yönetim kurulunda seri istifalar geldiği belirtiliyor. 4 isim istifa etti. Yönetim bugün 18.00'de toplanıyor.

▪️ Yönetim düşebilir ve Olağanüstü Genel Kurul kararı alınabilir.

Galatasaray'da yönetimden istifa eden ilk isim Ali Yüce.

(@343_digital)
Amin İnşallah Galatasaray defalarca küllerinden doğmuştur ve yien doğacak güce sahiptir yeterki yönetim ve hoca gitsin

2500 küsür oyla seçilen başkanı 1 sene bile geçmeden idari olarak ibra edilmiyor
Sonra onun yerine taraftarın Eşref karşısında zorla seçtirdiği Burak Elmas da senesi dolmadan ibra edilmeyip gönderiliyor
En son da rekor oyla seçilen başkan ve yönetimi 3 ay sonra yine kaos içinde buluyor kendini

Hakkaten çok sıkıntılı bir camiayız

Bankalar birliği dedin hala çıkamadım

Florya' yı peşkeş çekeceğim diye Erden Timur' u yedin

kOÇ stadı bastı odandan çıkamadım, o gitti çıktın ahkam kestin

Bir önceki döneminde de başarısızdın, Erden Timur sayesinde başarılı oldun adamı yediniz sen ve müritlerin, yine aynı başarısızlığı yaşatıyorsun

Söylediğin kadar Galatasaray' lıysan defol dursun, ite köpeğe madara etmeden

Gitmezler o florya parasını yemeden gitmezler Adnan Polat i bile çağırdılar güvenilir olmak için.
Dursun başkan geçen sefer gitsin diye az dil dökmedik.
Gene icraya verir kulübü görün 5 kuruş parasını bırakmaz bunlar

Eğer dö istifa etmesse bizim başımız sadece futbolda değil hukukende belaya giricek ortalıkta çok büyük iddalar var rivadan tutun floryaya bilet skandalından transferde yapılan komisyonlara kadar bu yönetimi düşürmessek çok büyük belalar gelicek başımıza yaaa dursun efendi yanağını akplilere sıktırdın diye bana bişey olmaz sanıyorsun ama o işler öyle olmuyor işte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya istifa etsinler hepsi birden yada el ele tutusup erden'i ikna etmeye gitsinler. mümkünse de erden hariç bir boka karısmasınlar.

Dün artist artist konuşuyorlardı maçtan sonra konuşacağız diye nasıl olsa yeneriz diyorlardı yenilince tabi gıkları çıkmıyor. Doğru düzgün transfer mi yaptınız be rezil ettiniz takımı. Yapacağınız iki tane adam almaktı onu bile yapacak vasıf yok sizde.

Muhtemelen bu sezonun kasa kolaylığı için şampiyonlar ligi parası bekleniyordu o para gidince krize girdiler nasıl yapacaz ödemeleri diye onunla ilgili bir sıkıntı

Adnan Polat'ın son dönemi ilk Haldun Üstünel istifa etmişti anlaşamayıp. Daha sonra yönetim ibra edilmeyince Mehmet Helvacı, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya 3 istifa daha gelmişti. Adnan Polat duramadıydı.

Bu kadar yöneticinin istifa ettiği bir yönetimin ömrü de çok fazla olamaz.
inş öyle olur en büyük sorun yönetim

Başkan şimdi keyifler nasıl 81 ilde 81 gün şampiyonluk kutlayıp kulübün içine ettiniz halen partilemeye devam etsenize...

Sezonu kurtarmak için güzel bir hamle daha fazla dibe gitmeden acil aksiyon almak lazım ilk iş dursun ve okan i göndermek olmalı

4 kişi istifa etti ise ve yönetimin düşmesi için gereken sayı 8 ise, istifasını sunan 4 kişi kıl oldugu 4 kişiyi sopalayarak yönetimi dusurmelidir. Gümbür gümbür gideceğimiz sezonda yapılan skandallar bitmiyor. Umarım erken seçim alınır ve doğru kişiler ve doğru adımlar ile sezonu en iyi yerde bitiririz.

Geri
Üst Alt