GSC Haber Ali Yüce İstifasını Resmi Olarak Açıkladı

4 kişi istifasını verdiği an o sayı dahada artar dünkü bildiri işine 3 kişi onay verdiyse yönetimde en azından delikanlı yöneticiler ortaya çıkar onlarda aksiyona katılır.

Şu an sportif açıdan tamamen kaos var kalmak istemelerini gerektirecek bir durumda yok çünkü yakında daha büyük kaoslar başlayacak.

2500 küsür oyla seçilen başkanı 1 sene bile geçmeden idari olarak ibra edilmiyor
Sonra onun yerine taraftarın Eşref karşısında zorla seçtirdiği Burak Elmas da senesi dolmadan ibra edilmeyip gönderiliyor
En son da rekor oyla seçilen başkan ve yönetimi 3 ay sonra yine kaos içinde buluyor kendini

Hakkaten çok sıkıntılı bir camiayız
Sıkıntı değil aslında, her kötü şeyde reaksiyon alma konusunda harika sayılırız. Ama başarının devamını getirme konusunda ise aşırı berbatiz. Kaç kere tam uçup kacacakken hep skandallar, yönetim içindeki güç çatışması falan filan derken senelerimiz boşa gidiyor.

Büyük ihtimal devam edecekler ama yine de hocayi da cagirmalilar toplantıya. Toplantıda olması lazim. Neymiş sikinti takımda, niye boyle bu takim bir anlatsın. Zaten birlikte devam edecekler, bari kuru kuru arkasidnayiz demek yerine adam gibi yetki versinler kimleri istiyorsa kadro dişi bıraksın disiplini sağlasın nasıl çözecekse çözmeye calissin ligin yarısına kadar.

yönetim düşmesi için kaç istifa lazım? galatasarayın parasını çalan herkes yanarak ölmeyi hakeder umarım o kişi açığa çıkar da ...

yönetim düşmesi için kaç istifa lazım? galatasarayın parasını çalan herkes yanarak ölmeyi hakeder umarım o kişi açığa çıkar da ...
6 diyen var 8 diyen var ama şu an 4 istifa geleceği söyleniyor toplantı sırasında bu sayı dahada artabilir büyük tartışmalar çıkabilir diye tahmin ediyorum.

Adam gibi oyun planı olan, evlatçılık yapmayacak, TAKIMI ADAM GİBİ ÇALIŞTIRICAK bir td getirsinler diyeceğim de kimden ne bekliyoruz.

erden timur gibi galatasaraylının huzurunu kaçıranlar huzur yüzü görmesinler bu fani dünyada

gaz alma toplantısı

toplantıdan kenetlenme kararı çıktı. kenetlenir bunlar birbirlerine

Dursunun dar bir kadrosu vardı büyük ihtimal başarısızlık ve bilet olayları sonucu dışarda kalan yöneticiler pislik üstlerine bulaşmasın diye çekilmek istediler bence

erden başkanın şirket de büyük sıkıntıları var nef zor durumda bırakıp gelir mi zor

Geri
Üst Alt