Hüseyin YILDIZ
Parçalı Üye
- 23 Mart 2009
- 2.756
- 0
- 1.306
Cevap: # Aliaksandr Paŭlavič Hleb
Alican gidere gider renktas
.
Alican gidere gider renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben burya hayal alemi yazmadım.flaş isim falanda söylemiyorum.GSın 12 milyonavro transfer bütcesi belirlendi.yönetim karar almıs 4 yabancı alınacak.nonda kewell baros lincoln kalıyor. leo franco ve neill tamam.cunku bonservis odenmeyecek.bir tane kiralık opsiyonlu süper yabancı alınacak ve bir tanede tek kurşunluk bonservisi olan yabancı alınacak.kiralama opsiyonlu yabancı için kiralama bedeli 2 milyonavroyu aşsın istemiyo yönetim.10 milyon avro tek futbolcuya verilcek.ondan imkansız hayal bilmemne yazmayın.10 milyon avroya kim alınır o alıncak.diğer kiralık opsiyonu satış olan yabancının bonserviside seneye alıncak.bişey yazıyosak doru okuyun.
yerli transferler hep takasla çözülcek çözülmezse transfer felan yapılmicak.once saviola dedi yonetim ama olmadi.sonra hleble konuşuldu anlaşıldı ama rejkaard bekleyin dedi ve babeli istedi.şimdi onla konuşuluyo.ikisinden biri alıncak.kiralık satış opsiyon ortasaha için emana,biglia,bide fransız oyuncu ile konusuldu.fransız cepte.biglia turkiyeye gelmem dedi.emana kulübü kiralama istemiyor bu sene satış diyor.
owenlada ilgilendik bonservis yok diye ama türkiyeyi istemedi kendi ücreti konuşulmadı bile.basında çok para istedi yalan.
hekres yazıyor hamit halil bilmemne hepsi yalan.10 milyon avro neye alıyon görüşme bile olmadi.yok nuri.yalan.
15 gün sonra transferler açıklasın ozamn görcem dalga geçenleri.hleb havaalaninda gitmeyin o zamn geldiginde.
fenerli demis biri.alla belani versin seninde. EN BUYUK CIMBOM GALATASARAY KAPAK OLSUN SANA
Fransiz ortasaha oyuncusu kim olabilir arkadaslar...?![]()
Keine Bundesliga-Rückkehr: Hleb bleibt in Barcelona
Veröffentlicht: 11.06.2009 - 15:36 Uhr Quelle: dpa (©)
Die Fußball-Bundesligisten FC Bayern München und VfB Stuttgart müssen die erhoffte Verpflichtung von Mittelfeldspieler Alexander Hleb vom FC Barcelona ad acta legen. Nach einem Bericht der «Stuttgarter Zeitung» (Freitag-Ausgabe) hat sich der 28 Jahre alte Weißrusse für einen Verbleib beim spanischen Champions-League-Sieger entschieden, bei dem er einen angeblich mit rund vier Millionen Euro netto pro Jahr dotierten Vertrag bis 2012 besitzt. Dies habe sein Berater Uli Ferber dem VfB Stuttgart bereits mitgeteilt.
Sowohl beim VfB, für den Hleb bereits von 2000 bis 2005 vor seinem Wechsel zu Arsenal London gespielt hatte, als auch in München galt Hleb als einer der Wunschkandidaten für die kommende Saison. Der in Barcelona nicht zur Stammformation gehörende Hleb hatte offenbar ernsthaft über eine Rückkehr in die Bundesliga nachgedacht. Nach wochenlanger Bedenkzeit entschied er sich dann aber für den Versuch, sich in Barcelona doch noch durchzusetzen. Barca-Sportdirektor Txiki Beguiristain hatte allerdings ohnehin angekündigt, Hleb eine Freigabe zu verweigern
www.transfermarkt.de
Hleb Barcelona´da kalmaya karar vermis.Menejeri, kendisini isteyen Stuttgart yetkililerine bunu bildirmis.Senelik net 4 Milyon Euro aliyormus ayrica Barca´dan..
bişey yazıyosak doru okuyun.
Alican,
önce sen yazılanları doğru oku ondan sonra posta koy.Bütün bu kararlar alınırken sen yanlarındamıydın.Yok öyle olacak yok böyle olacak diyerek ahkam kesip insanları oyalama.Kim neyi ne kadar biliyor ki sen bu kadar ayrıntıyı biliyorsun.Medyada son günlerde 3-5 isim dolanıp duruyor onlarda senin söylediğin insanlar.Ne demek gelirse kapak olsun falan.Bu isimlerden birinin gelmesi zaten yüksek ihtimal.
Tartışacaksanda sürekli burda kalıp tartış.Bir mesaj yazıp ortalardan kaybolma ki arkandan konuşuyormuş gibi olmayalım.
Isterseniz Alican icin ben Cevabi verebilirim!
Hleb gelmiyo,cünkü Babellan anlastik...
Yarin öbürgün aciklicaklar bu transferi,yalanmi söylicem size,baska isimmi yok.
Kaynak cok saglam diyom ya.
Hleb neden Barcada kaliyom dedi?
Cünkü bizlen anlasmasti,ama bizim istemedigimizi duyunca(Babeli aldigimiz icin) kendisi kücük düsmemek icin böyle bir cevap vermis.
Bukadar kolay...Hepinize Kapak olsun,ayrica bana karsi olan tüm Gsliler Fbli olsun:ka23:
Nasil?!:ka23::ka23:![]()