Ferhat Birlik
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 5.130
- 268
- 1.548
Cevap: # Aliaksandr Paŭlavič Hleb
Sanmıyorum barçanın bu sene satacağını.
Sanmıyorum barçanın bu sene satacağını.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istemem HLebi..
Herkesin görüsü kendinedir ama sormak istiyorum..
Neden?
Neden?
Neden?
Ciddiye alma bütün basliklarda ayni seyi yazmis. Keyifsiz bir günü herhalde.
Turkspor.net'in ısrarla son 5 günde sadece İSviçre de menajerlerle görüşülen ancak olumsuz sonuçlanan bir iki görüşmeden başka hiç bir görüşme yapılmadı haberlerine rağmen, YALAN MEDYASI bu arada en az 10 yeni isme Sarı Kırmızılı forma giydirdiler..
turkspor.net özel..
maddi açıdan..oyuncu kalitesinden değil tabi ki..
kulübün zaten bir sürü borcu var, bu sene CL ye de gidemiyoruz orda başarılı olup para kazanalım..
Hlebi 10 milyondan aşağı satacağını düşünmüyorum Barcelonanın..En azından Hlebe 10milyona yakın bonservis verecek kulüpler vardır..Hleb Barcada yaklaşık 2milyon alsa(tamamen sallama hiç bi fikrim yok) bizden en az 3 ister..
bu kadar parayı bir futbolcuya verecek lüksümüz var mı bizim ya da biz Abudabi takımı mıyız, öyle mi olmak amacımız ?
bence hayır..
Galatasarayın yeni Carrusca lar getirmesi gerek, genç ve ucuz oyuncularun üzerine gitmesi gerek..
Eğer piyasası olan birini alacaksak, yaşı genç olmalı ki tekrar satıp bonservisini kurtarabilelim..Bu yüzden Babel'i isterim mesela..
24 yaşında 2 sene oynar gene aldığımız para civarında satarız..Anelka gibi..
Aciklamalarinin bir bölümüne saygi duyarim tabiki..
Kuskularini dile getirmissin.Ama Galatasaray Hleb´i almaya karar verdiyse mutlaka maddi yönünü de hesaplamistir..
Ancak yeni Carruscalar getirirsek eger küme düseriz
Mutlaka demek istedigin farkli biliyorum ama yeni Ribery´ler desek daha dogru olurKarakter bakimindan degil tabiki, yetenek bakimindan
Hleb gelmez bayerni red etdi bise ozaman sor gelir
Bu arada Arsenal menajeri Arsene Wenger’in de, Hleb için devreye girebileceği alınan haberler arasında.