# Aliaksandr Paŭlavič Hleb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Aliaksandr Paŭlavič Hleb

Misafirlerimize önce hos geldin sonra aralarında bizden olanlarda vardır diye dusunerekden bizi izlemeye devam edin diyorum kanatlılarada burdan uzaklara ucma kusum sarkısını yolluyorum:asd:

:DMurat imzandaki dileklerin tek tek gerçekleşiyor:asd:Bir tek Adnan Sezgin kalmış:p

Valla bu transfer sezonunda sanırım 3/11 nöbetlere başlamak zorunda kalacağım:D

Beyler otelde Murat Özbey diye calisan yokmus :confused:

Başlıkta konuyu açan kişinin belirttiği isim Murat Özbey miydi acaba,oda muamma?:s

Alican Uğurlu renkdaşım söz sende,kim bu yönetici?Senle dalga geçen felan yok olamazda!Konuyu açtın arkasında dur.Ek olarak Hleb Gs camiası için bir ütopya değil zaten!!!

Hleb,Barcelona da o orta saha olduğu sürece forma şansı bulamaz!Bence gelme ihtimali çok yüksek;)

forma sansı bulamıyor olabılır ama Barca elden cıkarmayı dusundugu anda taliplerini şimdiden sayabilirim lyon-milan-juve-bilimum ingiliz kulupleri hatta Wenger tekrar isteyebilir yanı maddi boyutu var artı bır suru kulup ama bızım de artımız yok degıl Rijkaard :D bızımde sansımız var inş gelir ben yanılmıs olurum :)

Elemanda altta forumu takip ediyor.Kıkır kıkır gülüyordur şimdi...

Hadi Alican bir Galatasaraylıya yakışanı yap ta kim dedi,ne biliyorsun bir deyiver.

Yok o moruk ölmeden bize hayır yok:) su sezgindende bi kurtulsak bogayı sarı kırmızıya boyıcam:p

:pAdnan Sezgin istermisin,Rijkaard ın işine de karışşsın:DRijkaard onu ne kadar muhattap alır orasını bilemiyorum:)

Yalan olduğu belliydi zaten . Otel yöneticisine mi söliycekler '' Abi hleble anlaştık 8.5 milyon euro ya vs vs. kitleyin daha fazla rezil olmayalım.

Valla beyler 2. kez arattirdim ayri bir kisiye onada hayir dediler.

Alican başlığı takip ediyor,fırtına öncesi son sessizlik bu,Alicaaaan geliyor dobra açıklamalarla:)Ya renkdaşım cidden herkes senin bildiklerini öğrenmek istiyor!!!

:pAdnan Sezgin istermisin,Rijkaard ın işine de karışşsın:DRijkaard onu ne kadar muhattap alır orasını bilemiyorum:)

Adnan sezgine en son ben comak sokucam:077: baskanda biraz olsun zaafını yenmiş biraz geriye cekmiş piyasada yok bu aralar keske tümden yensede muhasebeye yollasa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt