- 15 Aralık 2008
- 6.673
- 748
- 1.878
Cevap: # Aliaksandr Paŭlavič Hleb
Ne Hleb'i yaa.Daha çok ihtiyacımız olan mevkiler var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum.
Adamın futbolculuğuna kimse birşey diyemez ama en iyi yerimiz olan kanatlara yani 3'lü forvetin sağına ve soluna ancak Arda veya Kewell satılırsa büyük futbolcu alınır,yoksa rotasyon transferi yapılır.
Ben Hleb'i de orta sahadaki üçgende ileri-geri oynarken hiç görmedim, hatırlamıyorum.
Hleb sağ-sol açık ve forvet arkası oynar.O yüzden bu transfer lüks olur.He Rijkaard 4-5-1 oynayacağım derse Lincoln satılıp o oraya transfer edilebilir,onada kimse birşey diyemez.
Yani diyeceğim daha elimizde Lincoln,Arda ve Kewell varken bu transfer lüks olur.
Gelişmeler
Galatasaray'da sıcak saatler yaşanacak bu hafta anlaşılan oyuncularla imzalar atılacak,final aşamasına gelen 2 yabancı transfer var.Neill ile ciddi şekilde ilgileniyoruz.Kewell aracılık yapıyor bu konuda yalnız yaşının gelmesinden dolayı profesyonel yaklaşıp para derdinde.Galatasaray istediği ücreti aşşağı çekmek için uğraşıyor görüşmeler olumlu yönde.Sol beke transfer yapıldı desek yeridir, iki oyuncumuzu takasta kullanacağız bu transfer için bir taşla üç kuş çünkü verilecek iki oyuncu bize sadece yük.Verilen oyuncuların birinde sorun var o halledilirse imza atılır hafta içi..
https://wizardofon.blogspot.com/2009/06/gelismeler.html
hleb bizim neyiimize yarayacak yaa allah aşkina..
Rusçada ekmek anlamına mı geliyor Hleb?