# Aliaksandr Paŭlavič Hleb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Aliaksandr Paŭlavič Hleb

Ne Hleb'i yaa.Daha çok ihtiyacımız olan mevkiler var.

Iyimis:D:D

Zaten 1 transfer yapmayacagiz.Gerekli mevkilere birkac futbolcu transfer edecegiz.Hleb asiri teknik bir futbolcu.Rijkaard´in oynatmak istedigi futbola en yatkin isimlerin basinda geliyor.Deco gibi mesela.

Alma imkanimiz varsa eger mutlaka alinmali...

Harika bir futbolcudur.Kemiktir tastir duvardir ayni zamanda.Ama orta sahaya alinacak ve bu kadar ucret odenecek biri varsa o da Hleb degildir :D

Hleb her yerde oynar. Ne Hleb'i ya demek çok acayip bir olay yalnız.

Katılıyorum.

Adamın futbolculuğuna kimse birşey diyemez ama en iyi yerimiz olan kanatlara yani 3'lü forvetin sağına ve soluna ancak Arda veya Kewell satılırsa büyük futbolcu alınır,yoksa rotasyon transferi yapılır.

Ben Hleb'i de orta sahadaki üçgende ileri-geri oynarken hiç görmedim, hatırlamıyorum.

Hleb sağ-sol açık ve forvet arkası oynar.O yüzden bu transfer lüks olur.He Rijkaard 4-5-1 oynayacağım derse Lincoln satılıp o oraya transfer edilebilir,onada kimse birşey diyemez.

Yani diyeceğim daha elimizde Lincoln,Arda ve Kewell varken bu transfer lüks olur.

valla niye kilitlenecekmiş anlamadım Hüseyin Cimsir haberinden daha inandırıcı geldi :D

Katılıyorum.

Adamın futbolculuğuna kimse birşey diyemez ama en iyi yerimiz olan kanatlara yani 3'lü forvetin sağına ve soluna ancak Arda veya Kewell satılırsa büyük futbolcu alınır,yoksa rotasyon transferi yapılır.

Ben Hleb'i de orta sahadaki üçgende ileri-geri oynarken hiç görmedim, hatırlamıyorum.

Hleb sağ-sol açık ve forvet arkası oynar.O yüzden bu transfer lüks olur.He Rijkaard 4-5-1 oynayacağım derse Lincoln satılıp o oraya transfer edilebilir,onada kimse birşey diyemez.

Yani diyeceğim daha elimizde Lincoln,Arda ve Kewell varken bu transfer lüks olur.

kesinlikle katılmıyorum.

Galatasaray bir barça modeli oluşturmak istiyorsa kewell ve arda kalitesinde adamlar almalı ki kalite iki katına çıksın.

ardanın kanat forvet değil de merkez orta saha olarak oynadığı düşün ?

sağ kanat forvete adam yok, hleb oraya alınsa bomba olur.Ayrıca Ben de senin gibi sol kanat forvete kewell'ı koyarım.

İnşAllah doğruluk payı vardır.Boş yere heyecan yapmayalım. :D

Gelişmeler

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanacak bu hafta anlaşılan oyuncularla imzalar atılacak,final aşamasına gelen 2 yabancı transfer var.Neill ile ciddi şekilde ilgileniyoruz.Kewell aracılık yapıyor bu konuda yalnız yaşının gelmesinden dolayı profesyonel yaklaşıp para derdinde.Galatasaray istediği ücreti aşşağı çekmek için uğraşıyor görüşmeler olumlu yönde.Sol beke transfer yapıldı desek yeridir, iki oyuncumuzu takasta kullanacağız bu transfer için bir taşla üç kuş çünkü verilecek iki oyuncu bize sadece yük.Verilen oyuncuların birinde sorun var o halledilirse imza atılır hafta içi..

https://wizardofon.blogspot.com/2009/06/gelismeler.html

hleb bizim neyiimize yarayacak yaa allah aşkina..

Gelişmeler

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanacak bu hafta anlaşılan oyuncularla imzalar atılacak,final aşamasına gelen 2 yabancı transfer var.Neill ile ciddi şekilde ilgileniyoruz.Kewell aracılık yapıyor bu konuda yalnız yaşının gelmesinden dolayı profesyonel yaklaşıp para derdinde.Galatasaray istediği ücreti aşşağı çekmek için uğraşıyor görüşmeler olumlu yönde.Sol beke transfer yapıldı desek yeridir, iki oyuncumuzu takasta kullanacağız bu transfer için bir taşla üç kuş çünkü verilecek iki oyuncu bize sadece yük.Verilen oyuncuların birinde sorun var o halledilirse imza atılır hafta içi..

https://wizardofon.blogspot.com/2009/06/gelismeler.html

Sol bek dediği Antep'li İsmail Köybaşı.

Takasda sorun çıkaranda necati oldugu söyleniyor..

Rusçada ekmek anlamına mı geliyor Hleb?

O zaman doğru duyum almışım.Bu adama dikkat demedi deme İbrahim.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt