# Aliaksandr Paŭlavič Hleb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Aliaksandr Paŭlavič Hleb

Abicim sen zamanında Baros transferini de yanlış bulmuştun ama neyse... Sisteme yönelik transfer yapılmalı buna bende katılıyorum..

Nonda - Ümit - Şükür'ün 12'şer gol attığı 2008 sezonu gibi olsaydı keşke bu sene de Baros - Nonda Ümit 10'ar gol atsaydı, takım rezil olmasaydı.

Golün getirdikleri, sayısından daha önemlidir bence genel olarak. Baros'un tam çetelesini tutmadım ama haybeye gitti attığı goller. İlk yarıdaki Fenerbahçe ve son Beşiktaş maçlarında beğenmedim, sezon genelinde fena değildi. Ümit'in attığı 12 gol o sezon müthiş puanlar getirmişti bize A. Taşan bunun analizini yapmıştı o dönem.

Şimdi sağ forvette de oynayabilir Baros, o açıdan iyi oldu 4-3-3 açısından.

Alican Uğurlu isimli üyenin mesajından alıntı Mesajı göster

Arkadaşlar ilk mesajım ve size bomba bir transfer haberini vermek istiyorum. Sözleşme 3 senelik. 8.5 Milyon€ bonservis ve 2.5 milyon€ alacağı ücret.

İsim:Alexandr Hleb

Salı günü açıklanacak. Çarşamba günü Türkiye' ye geliyor. Kaynak görüşmelerin yapıldığı otelin yöneticisi.

Yönetici Notu : Hleb hakkında yorum yapın lütfen.

Andrei Prepelita !

Bence Hleb hala harika bir oyuncu bir Real Madrid'de muhteşem işler çıkarabilir. Ancak alındığı yere (Sol forvet ve orta sahanın en ilerisi) uymadı Barça 4-3-3'ünde. Keita ve Busquets zaman zaman Yaya ve Xavi'nin yerinde oynadılar, bu oyuncular da takıma göre yavan kalmalarına rağmen sırıtmadılar... Keşke tutsaydı Hleb aşısı.

Bence de ya Almanya'ya döner ya da İngiltere'ye. Guardiola bir şans daha verebilir kendisine. Hleb neyse de Gudjohnsen gelirse 4-3-3'e baştan yazık ederiz...

''Alternatif olarak alındı zaten hleb ve dikiş tutturamadı'' bu onun kötü bir futbolcu oldugunu mu gösterir?veya barca bıraktı diye ondan bir daha futbolcu olmaz mı denilir ??bi takim aldığında iyi olmasa barca bırakmazdı mı denir her seferinde?

Barca'yı diğer takımlarla karıstırmıyorum zaten , barca'da bi takım herkes zamanında ambargo koydu bütün kuparala Milan, Juventus,İnter,Manu...

Ama anlamıyorum nedendir bu büyük klubun yolladığı oyuncu alınınca kötü olur bu zihniyeti çözemiyorum ben?Barcelona'da birilerini yollamak zorundadır yolladı diye bir futbolcuya kötü futbolcu denmemeli iyi olduğu halde;)

Cevap vermiştim yukarıda, görmemişsin.

"Bence Hleb hala harika bir oyuncu"

Nonda - Ümit - Şükür'ün 12'şer gol attığı 2008 sezonu gibi olsaydı keşke bu sene de Baros - Nonda Ümit 10'ar gol atsaydı, takım rezil olmasaydı.

Golün getirdikleri, sayısından daha önemlidir bence genel olarak. Baros'un tam çetelesini tutmadım ama haybeye gitti attığı goller. İlk yarıdaki Fenerbahçe ve son Beşiktaş maçlarında beğenmedim, sezon genelinde fena değildi. Ümit'in attığı 12 gol o sezon müthiş puanlar getirmişti bize A. Taşan bunun analizini yapmıştı o dönem.

Şimdi sağ forvette de oynayabilir Baros, o açıdan iyi oldu 4-3-3 açısından.

Hepimiz 4-3-3 e göre harekten ediyoruz ama Teknik adam takıma daha uygun bir taktik önerebilir ve ona göre oyuncualr isteyebilir onu da düşünmek lazım.

Ben de Rijkaard 4-3-3 oynattığını biliyorum ama hiçbirşey belli olmaz o yüzden herşeye rağmen hepimiz takıma katkısı olacağına inanıyoruz galiba ama taktiğe uymaz diye düşünüyoruz.

Hleb bence müthiş transfer olur...

Sonuç olarak Barcelona 4-3-3'ü oynamayacağız,4-3-3 oynayan her takım o stilde mi oynuyor.Sonuçta IBB bile sezonun büyük kısmında 4-3-3 oynadı :)

Orta saha,gerektiğinde ise sağ açık oynar.Takımın pas trafiğinde çok önemli yeri olur.Iniesta-Xavi ikilisi gibi olmasa bile,ortasaha da Arda-Hleb ikilisi arkalarında Mehmet Topal ile bu işi çok iyi yapabilirler.

Rijkaard'in sistemi bellidir: 4-3-3. Ona gorede oyuncular alinir ...

Nonda + Necati + para verilip Yattara alınabilir bence.. 4-3-3'te winger olarak deli gibi oynar bence. Real almadığına pişman olur..

Hleb bence müthiş transfer olur...

Sonuç olarak Barcelona 4-3-3'ü oynamayacağız,4-3-3 oynayan her takım o stilde mi oynuyor.Sonuçta IBB bile sezonun büyük kısmında 4-3-3 oynadı :)

Orta saha,gerektiğinde ise sağ açık oynar.Takımın pas trafiğinde çok önemli yeri olur.Iniesta-Xavi ikilisi gibi olmasa bile,ortasaha da Arda-Hleb ikilisi arkalarında Mehmet Topal ile bu işi çok iyi yapabilirler.

Elbette 4-3-3 oynayacağız. Rotterdam'ı küme düşürme pahasına, kazmalarla bunu oynamış Rijkaard. Hleb 4-2-3-1'ün 3'lüsünde çok iyi oynar ama 4-3-3'ün kanatlarında değil.

Hepimiz 4-3-3 e göre harekten ediyoruz ama Teknik adam takıma daha uygun bir taktik önerebilir ve ona göre oyuncualr isteyebilir onu da düşünmek lazım.

Ben de Rijkaard 4-3-3 oynattığını biliyorum ama hiçbirşey belli olmaz o yüzden herşeye rağmen hepimiz takıma katkısı olacağına inanıyoruz galiba ama taktiğe uymaz diye düşünüyoruz.

Rijkaard'dan özellikle bu sistemle oynanmasının istendiğini düşünüyorum ben aksine. Gerekirse Carrusca'ya şans verilsin ama Hleb - Gudjohsen gelmesin bence.

Barça B'den henüz patlamamış oyuncuları kiralamak (Jeffren) veya yolu Barça'dan geçmiş, bu sistemle yetişmiş oyuncular düşünülebilir. (Dos Santos)

Bojan'ın bir yere gittiği yok. İddia onlar.

Sporx'e göre Nistelrooy bizde,Seedorf Fener'de.:D

bak seedorf olabilir aslında diyecem hemen o yaşlı bilmem ne denecek en iyisi ağzımı açmayım ben ama bence ortasahamıza ve defansımıza tecrübeli bir isim şart

Elbette 4-3-3 oynayacağız. Rotterdam'ı küme düşürme pahasına, kazmalarla bunu oynamış Rijkaard. Hleb 4-2-3-1'ün 3'lüsünde çok iyi oynar ama 4-3-3'ün kanatlarında değil.

Zaten Hleb kanat oyuncusu değil,ama çok çok ihtiyaç oldunduğunda oynar.Hatta Türkiye şartlarında hakkını vererek bile oynar.

Arda(Ayhan?)-Hleb

-------Topal------

üçlüsü de,bence çok iyi işler yapar.Zaten kimin ne yapacağı çok da önemli değil ya,şunu tüm maça yayabilsek yeter.

https://www.akilli.tv/video/351667/Allahim-Brezilya-mi.aspx

Hlep anadan doğma bir orta saha oyuncusudur.Hatta üst düzey yetenekleri olmasına rağmen,yeterince mücadele gücüne sahiptir.

Barcelonada oynamamasının nedeni ne henry ne messi ne de santostur,asıl nedeni orta üçlüdeki yaya tourenin önünde oynayan xavi ve iniestadır.Burada has orta saha adamını resmen forvet yaptık..Hlep bazılarının aksine 4-3-3 için ideal adamdır.

Zaten Hleb kanat oyuncusu değil,ama çok çok ihtiyaç oldunduğunda oynar.Hatta Türkiye şartlarında hakkını vererek bile oynar.

Arda(Ayhan?)-Hleb

-------Topal------

üçlüsü de,bence çok iyi işler yapar.Zaten kimin ne yapacağı çok da önemli değil ya,şunu tüm maça yayabilsek yeter.

https://www.akilli.tv/video/351667/Allahim-Brezilya-mi.aspx

Orta saha düzeni böyle olur 4-3-3'ün. Hollanda Engelaar, Sneijder, VDV ile oynadı bunu sırasıyla EURO 08'de, orta saha yol geçen hanına dönmüştü.

Barça Yaya, Xavi, Iniesta standardını tutturdu kim gelse ezip geçiyor bu orta saha ile. Busquets oynuyor hatta DMC'de, 3'ü de 5/10 yıldır zaten bu sistemle oynadığı için alt yapıda sorun yok.

Biz transfersiz, Topal - Ayhan - Lincoln veya Topal - Ayhan - Arda ile oynayabiliriz. Arda'lı düzen bence daha iyi olur, Arda milli takımda da benzer bir yerde oynuyor, daha serbest olur Iniesta'nın yerindeki bir Arda. Solda zaten Kewell, Hleb'in ekstra bir şey katması zor bu düzende. 4-3-3'de mevkilere uyum gösterebilmek çok önemli, iyi bir Carrusca çok iyi adapte olabilir mesela.

Hleb çok yararlı bir oyuncu.Arsenalde hleb- rosicky-van persie-henry neydi bee?bence kadronun yapısı şöyle olacak.

kaleci

sağ kanat......... stoper ..............servet ....... hakan balta

hleb........... mehmet topal........................ayhan

kewel............ baros..................arda

Hleb: Ben dogustan Galatasaraylıyım.:o

Son zamanların en topac en fırıldak sözü heleki futbolculara hiç yakısmıyor istisnalar haric bknz Arda turan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt