ben burya hayal alemi yazmadım.flaş isim falanda söylemiyorum.GSın 12 milyonavro transfer bütcesi belirlendi.yönetim karar almıs 4 yabancı alınacak.nonda kewell baros lincoln kalıyor. leo franco ve neill tamam.cunku bonservis odenmeyecek.bir tane kiralık opsiyonlu süper yabancı alınacak ve bir tanede tek kurşunluk bonservisi olan yabancı alınacak.kiralama opsiyonlu yabancı için kiralama bedeli 2 milyonavroyu aşsın istemiyo yönetim.10 milyon avro tek futbolcuya verilcek.ondan imkansız hayal bilmemne yazmayın.10 milyon avroya kim alınır o alıncak.diğer kiralık opsiyonu satış olan yabancının bonserviside seneye alıncak.bişey yazıyosak doru okuyun.
yerli transferler hep takasla çözülcek çözülmezse transfer felan yapılmicak.once saviola dedi yonetim ama olmadi.sonra hleble konuşuldu anlaşıldı ama rejkaard bekleyin dedi ve babeli istedi.şimdi onla konuşuluyo.ikisinden biri alıncak.kiralık satış opsiyon ortasaha için emana,biglia,bide fransız oyuncu ile konusuldu.fransız cepte.biglia turkiyeye gelmem dedi.emana kulübü kiralama istemiyor bu sene satış diyor.
owenlada ilgilendik bonservis yok diye ama türkiyeyi istemedi kendi ücreti konuşulmadı bile.basında çok para istedi yalan.
hekres yazıyor hamit halil bilmemne hepsi yalan.10 milyon avro neye alıyon görüşme bile olmadi.yok nuri.yalan.
15 gün sonra transferler açıklasın ozamn görcem dalga geçenleri.hleb havaalaninda gitmeyin o zamn geldiginde.
fenerli demis biri.alla belani versin seninde. EN BUYUK CIMBOM GALATASARAY KAPAK OLSUN SANA