Aliou Dieng ile Anlaşmaya Varıldı İddiası

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Aktarılan bilgilere göre Galatasaray ve El Ahly yönetimi, Aliou Dieng'in transferi için el sıkıştı ve anlaşmaya vardı. Bununla beraber Galatasaray'ın, 2022 transfer sezonunda Aliou Dieng'i kadrosuna katmak için anlaşmaya vardığı belirtildi.

Gsgazete.com

Bu tarz iddialar dönüyor iki gündür, gelişme olursa bu konu altında takipte kalalım.

Aktarılan bilgilere göre Galatasaray ve El Ahly yönetimi, Aliou Dieng'in transferi için el sıkıştı ve anlaşmaya vardı. Bununla beraber Galatasaray'ın, 2022 transfer sezonunda Aliou Dieng'i kadrosuna katmak için anlaşmaya vardığı belirtildi.

Gsgazete.com

Bu tarz iddialar dönüyor iki gündür, gelişme olursa bu konu altında takipte kalalım.

hic istemiyorum bunu ya 6-7-8m euro cok fazla buna.

arti gustavo iyi performans gosterirse zaten onun bonservisine aliriz

Ocakta geliyor demek inş 5m altıdır bonservisi

2022 yılbaşı mı ? Yoksa sezon sonu mu ?

Ocak ta gelsin başlasın, Gustavo 8dr oynar ve Gedson defteri kapanır.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Aslında haber mantıklı
Çünkü al-ahly taraftarı bu sene ayrılmasını istemiyordu, hep yerine iyi biri gelirse satalım felan yazıyorlardı

Ama yalan da olabilir tabi

iyimi ki acaba afrikali orta saha oyunculari beni suphelendiriyor cogu zaman

Ancak Assunçao' nun 'çöp' olduğu tescillenirse mümkün olabilecek bir transfer. Umarım beklentileri karşılar da bu Dieng gibi saçma denemeler tümüyle gündemden düşer. Assunçao, direkt 8 oynayabilecek profilde bir futbolcu değil zira...

Ancak Assunçao' nun 'çöp' olduğu tescillenirse mümkün olabilecek bir transfer. Umarım beklentileri karşılar da bu Dieng gibi saçma denemeler tümüyle gündemden düşer. Assunçao, direkt 8 oynayabilecek profilde bir futbolcu değil zira...
evet bir pjanic değil "çöp" oyuncumuzun yerine oyuncu bakıyoruz anlaşılan..

evet bir pjanic değil "çöp" oyuncumuzun yerine oyuncu bakıyoruz anlaşılan..
Yanlış anladın sanırım. Assunçao' yu beğeniyorum ve beklentim oldukça yüksek. Olur da beklentileri karşılayamazsa diye dedim ki Dieng' i hiçbir surette beğenmediğimi hep söyledim; böyle yanlış bir hamleye gerek kalmamasını umuyorum...

Ha, 8 numara niyetine Pjanic-Assunçao kıyaslamasını kastediyorsan, o kıyası hiç yapmayalım, derim...

_______ Dieng
Gustavo____ Cicâldău

HA

Geri
Üst Alt