Aliou Dieng ile Anlaşmaya Varıldı İddiası

Hoca cok istemis , devre arasi icin ilk transfer netlesmis gibi bu durumda.

Scout ekibine güveniyorum istemişlerse vardır bi bildikleri. Burada kimse seyretmedi o adamlar sürekli maçını canlı izlemiş ışık görmüşlerdir mutlaka. Bekleyip yaşayıp görmek lazım.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam bir ''Kör itaat'' anlayışı...Kulüp tarihinin en pahalı, güya 'potansiyel yatırımı' olan, bize gelmeden önce de Dünya-Alemin taramasından geçip yatırıma değer bulunmamış Bruma için sözleşmesinin son sezonunda Leipzig gözü karartmasa, yahut kendisi gitmek istemese, büyük bir maddi hasardan başka bir şey kalmayacaktı elimizde...

Keza orta saha ihtiyacımız yıllardır devam ederken, niye işe yarar birkaç orta saha oyuncusu bulamadılar da boşta kalan kiralık oyunculardan medet umduk, çoğunlukla da verim alamadık?..

Yanlış anladın sanırım. Assunçao' yu beğeniyorum ve beklentim oldukça yüksek. Olur da beklentileri karşılayamazsa diye dedim ki Dieng' i hiçbir surette beğenmediğimi hep söyledim; böyle yanlış bir hamleye gerek kalmamasını umuyorum...

Ha, 8 numara niyetine Pjanic-Assunçao kıyaslamasını kastediyorsan, o kıyası hiç yapmayalım, derim...
gustavo 6 numara ve başarılı olacağına inanıyorum
8 numaraya gedson gelir.

dieng 6 numaraya rekabet katmaya gelebilir.bu durumda 8 numara cica ve berkan/taylan devam ederiz.

gustavo 6 numara ve başarılı olacağına inanıyorum
8 numaraya gedson gelir.

dieng 6 numaraya rekabet katmaya gelebilir.bu durumda 8 numara cica ve berkan/taylan devam ederiz.
O maksatla Okay daha iyi seçenek olur. Dieng' in rekabet katmak için bedavaya bile transfer edilmesini istemem...Kariyer seyrini takip edeceğim, ciddi bir Avrupa kulübünde tutunabileceğini sanmıyorum...

O maksatla Okay daha iyi seçenek olur. Dieng' in rekabet katmak için bedavaya bile transfer edilmesini istemem...Kariyer seyrini takip edeceğim, ciddi bir Avrupa kulübünde tutunabileceğini sanmıyorum...
okay valla gelmek istemedi böyle naza çekecek oyuncuya gerek yok çok ahım şahım bir top da oynamıyor

okay valla gelmek istemedi böyle naza çekecek oyuncuya gerek yok çok ahım şahım bir top da oynamıyor
Cidden talip olmadık bile belki, bilemiyoruz?..Top tekniği ve oyun zekası iyidir; stoperlerle bütünleşip, gereğinde onlarla birlikte geriye çekilip, gereğinde onları öne taşıyabilecek bir futbolcu; tam bir 4-1-4-1 oyuncusu yani...

Geri
Üst Alt