Allah'a Şirk Koşan AKP'li Milletvekili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökhan Kral

10 Numara!
[media]https://www.youtube.com/watch?v=euSsNEU8OaY[/media]

Yaziklar Olsun!!

Bir o kalmıştı zaten, onu da söylediler sonunda. Yakında kız çocuklarınıda gömmeye başlar bunlar, yeter ki Tayyip istesin. Pardon vahiy indirsin. Tövbe tövbe, sabahın köründe dinden çıkacağız böyleleri için.

Zihniyet kör lakin demek istediğinin bu olduğunu sanmıyorum. "Allah'ın insan için tanımladığı bütün pozitif vasıflara sahip" demek istemiştir.

bu ülkede Müslümanım diyenlere

Türkçe Kuranı Kerimi zorunlu ders olarak okutacaksın

ancak böyle kurtulur bu din

Gelme gaza işte böle gaza gelme mikrofonu eline alınca böööle uçuyosun

Cafer sacti bez getir .

Sulu sacti tez getir .

Bir adam konuşur, AKP zihniyeti...

Bir adam konuşur, CHP zihniyeti...

Harbiden içip içip yorum yapanlar var.

Ayrıca Abdullah Taşan'ın yazdığını demeye çalışıyor galiba ama becerememiş.

S*cmis ,toparlayamamis..Oyle demek istemedigi malum surc-i lisan olmus ,akpli de olsa chpli de olsa boyle seyleri kullanmak bana acimasizca geliyor.

Abbasi halifesine yapılan benzetme gibi olmuş. Allah'ın yeryüzündeki gölgesi vs. :) Uçmuş bu adamlar.

Allah'ı ağzında sakız yaparsan böyle saçmalarsın. Allah ve Atatürk'ü kullanarak siyaset yapanlara yada etnik köken üzerinden siyaset yapanlara yazıklar olsun

Sadece bu değilki, RTE ye peygamberlik yakıştırması yapan bile oldu. İşte tamda bu yüzden tarihte görülmemiş şekilde rezil olacaklar. Şeytanın en sevdiği günah kibirdir, ve bunlar kibirlerinden gözlerinin önünü göremiyorlar!!!

Allah bütün günahları affeder yanlızca şirk hariç. Şirk en büyük günahtır yani Allah a ortak koşmaktır tövbe haşa. Rabbim bizleri korusun.

Olaya iyi niyetle bakmaya çalışırsak gerçekten demek istediği ile söylediği arasında fark olduğunu söyleyebiliriz.

Bide olaya geçmişi düşünerek yaklaşalım Peygamber soyundan dendi rte için halife dendi ve daha bir çok şey söylendi şimdi böyle bir kültürden gelen milletvekilinin bu tarz konuşması şaşırtmaz beni bilerekte yapmış olabilir burada sorun din gibi güzel bir olgunun utanmadan sürekli siyaset gibi pislik yuvasına sokulması.

Her şeyi geçtim Milletvekili güzel bir şey söylemek isterken böyle saçmalamış olsun bu da büyük sorun.

Sen milletin vekili olacaksın bizim haklarımızı temsil edeceksin ama iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz olacaksın tüm siyasi partilerin vekilleri şu şekilde meclisi görüyorsunuz biri tekme atar küfür eder öteki tablet atar biri kalçasını gösterir mecliste çocukların yapmayacağı hareketleri biz meclisimizde görüyoruz.

Her yanlışını Allahın adını kullanarak kapatmaya çalışırsan Allah insanı böyle şaşırtır.. (Haşa)dediği şeyler bile RTE'nin AKP vekillerini bile ne kadar baskı altına aldığının göstergesidir...Halkın vekilleri RTE karşısında süt dökmş kedi gibi kendini camdan at deseler atacaklar ki ben bu milletin haline şaşırmıyorum doğrusu... İmam(halkın seçtiği vekiller) osurursa cemaat mıçarmış..

Şaşırmadım.. akp seçmeni de böyle zaten.. yoksa hırsıza oy vermenin mantığı yok..

Sanki sanırsın İslam dini sadece bu zihniyete indirilmiş. Öyle bi algıları var ki sanki bunların dışındakiler müslüman değil. Acıyorum böyle insanlara.

███▓▒Tapatalk▒▓███

La olm tamam yalıyonuz yalıyonuz da bari din üzerinden yalamayın artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt