Allah'a Şirk Koşan AKP'li Milletvekili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
söylediğin gibi burası GALATASARAY Forumu. Rahmetli olmuş Başkanına 50.000 G.Saray'lının önünde küfür etme cüreti göstermiş, bırak yöneticilerini f.bahçeli yorumcu ve şovmenlerle dahi sıklıkla görüşmekten çekinmeyip, Koskoca G.Saray'ın Başkanına senelerdir randevu dahi vermeyen, bürokratik her konuda G.Saray'a engel çıkartıp fb yi şike sürecinde koruyan bir zihniyeti bu forumda korumak savunmak zorunda değiliz. bu zihniyet anasını da fenerbahçesini de alsın defolsun gitsin...

bu yazının altına imzamı atarım renkdaş.Helal olsun :005::005::005:

söylediğin gibi burası GALATASARAY Forumu. Rahmetli olmuş Başkanına 50.000 G.Saray'lının önünde küfür etme cüreti göstermiş, bırak yöneticilerini f.bahçeli yorumcu ve şovmenlerle dahi sıklıkla görüşmekten çekinmeyip, Koskoca G.Saray'ın Başkanına senelerdir randevu dahi vermeyen, bürokratik her konuda G.Saray'a engel çıkartıp fb yi şike sürecinde koruyan bir zihniyeti bu forumda korumak savunmak zorunda değiliz. bu zihniyet anasını da fenerbahçesini de alsın defolsun gitsin...

Buna like vermiyeni Allah carpar...:encouragement:

Ak partisi sevdalilarini forumdan temizlesek mutlu olurum sahsen.

Buyukce bi tras bucagi bulmak lazim diyecegim arkadaslar alinacak. :))

Saka bir yana

artik AK parti'ye oy verecek biri oldugunu düşünmüyorum. . Aksini dusunen/ yapacak olan varsa cekinmeden nedenlerini yazabilirse sevinirim

Aman yarabbim bunlar artık uçmuşlar.Seçimlere tövbe haşa Allah girse tayyipe rakip, bu koyunlar sayesinde kafa kafaya giderler.

Buna like vermiyeni Allah carpar...:encouragement:

bu yazıyı beğendim bana cevaben yazılmasına karşın içerik olarak mantıksal olarak uslup olarak her türlü güzel..

Başbakanın abartılı fener sempatizanlığı yapması hiç hoşuma gitmiyor..Benim itirazım şunaydı; neticede siyasette tek doğru olmaz.sen bişeyi savunursun ben ötekini..

ama son zamanlarda forumda şöyle bir algı oluştu başbakanın icraatlarını beğeniyorsan bu forumda işin yok, tukakasın,geri kafalısın, biz akp ye vermiyoruz biz ilericiyiz yaklaşımı..

herkes aynı düşünmek zorundaymış gibi..GSARAY forumunda siyasi görüşün değil GSARAY sevdasının paylaşılarak güzel zaman ve paylaşımların yaşandığı hoş bir platform olmalı oysa..

bu yazıyı beğendim bana cevaben yazılmasına karşın içerik olarak mantıksal olarak uslup olarak her türlü güzel..

Başbakanın abartılı fener sempatizanlığı yapması hiç hoşuma gitmiyor..Benim itirazım şunaydı; neticede siyasette tek doğru olmaz.sen bişeyi savunursun ben ötekini..

ama son zamanlarda forumda şöyle bir algı oluştu başbakanın icraatlarını beğeniyorsan bu forumda işin yok, tukakasın,geri kafalısın, biz akp ye vermiyoruz biz ilericiyiz yaklaşımı..

herkes aynı düşünmek zorundaymış gibi..GSARAY forumunda siyasi görüşün değil GSARAY sevdasının paylaşılarak güzel zaman ve paylaşımların yaşandığı hoş bir platform olmalı oysa..

Ben de senin gibi Spor Forumun´da Siyasetin isi olmadigi düsünüyordum..ama baktim Rte ve tayfasi Futbolumuzu ve özelike anti-Galatasaray tavirlarindan vazgecmiyorlar ve utanmadan siyaseti Futbola karistirmiyoruz yalanini insanlara inandirmaya calismalarindan dolayi elestirilerimi sertlestirdim..Ve bu konuda geri adim atmayi düsünmüyorum..Galatasaray benim hayatimda önemli bir yer aliyor Osman..

Ben de senin gibi Spor Forumun´da Siyasetin isi olmadigi düsünüyordum..ama baktim Rte ve tayfasi Futbolumuzu ve özelike anti-Galatasaray tavirlarindan vazgecmiyorlar ve utanmadan siyaseti Futbola karistirmiyoruz yalanini insanlara inandirmaya calismalarindan dolayi elestirilerimi sertlestirdim..Ve bu konuda geri adim atmayi düsünmüyorum..Galatasaray benim hayatimda önemli bir yer aliyor Osman..[/quote

başbakan ve ekibi seçimde iktidarı kaybetse GSARAY bu sonuçtan en çok fayda görecek camia kulüp takım kurum olacaktır şüphesiz..ben şahsen aşırı yıprandığı için türkiyeye seçilse bile bir katkısının olamayacağı için kaybedip GSARAYın önünü kesmeyen fenerli bile olsa siyaseti spora haşır neşir etmeyen bir başbakanla da mutlu olurum..aslolan GSARAYDIR yani benim için başbakan maşmakan hikaye:)

dipnot:öyle imparator gibi aslolan GSARAYdır diyip saman altından pazarlık yapanlardan değilim.

Ben de senin gibi Spor Forumun´da Siyasetin isi olmadigi düsünüyordum..ama baktim Rte ve tayfasi Futbolumuzu ve özelike anti-Galatasaray tavirlarindan vazgecmiyorlar ve utanmadan siyaseti Futbola karistirmiyoruz yalanini insanlara inandirmaya calismalarindan dolayi elestirilerimi sertlestirdim..Ve bu konuda geri adim atmayi düsünmüyorum..Galatasaray benim hayatimda önemli bir yer aliyor Osman..

başbakan ve ekibi seçimde iktidarı kaybetse GSARAY bu sonuçtan en çok fayda görecek camia kulüp takım kurum olacaktır şüphesiz..ben şahsen aşırı yıprandığı için türkiyeye seçilse bile bir katkısının olamayacağı için kaybedip GSARAYın önünü kesmeyen fenerli bile olsa siyaseti spora haşır neşir etmeyen bir başbakanla da mutlu olurum..aslolan GSARAYDIR yani benim için başbakan maşmakan hikaye:)

dipnot:öyle imparator gibi aslolan GSARAYdır diyip saman altından pazarlık yapanlardan değilim.

Ben oraya uğradım ve son mesajımı attım emmoğlu.:D

Aslında yolsuzluk diyerek sofraya konulan şeyin 17 aralıkta ilk gün söylediğim gibi sadece komplolar totali olduğunu sizde iyi biliyosunuz da kaşıması zevkli oluyo diye kaşıyosunuz işte, elalem iş başında görsün.
.:ka25:

Size kolay gelsin.

Bu Konulardaki kriterim biraz korumacı olabilir.

Çünkü ben, bu vatanın taşının üstüne hayırlı amaçla taş koyanı sırtımda taşımakta tereddüt etmem.

Daha evveldende söyledim, benim ne refah partisi, ne de selamet vs ne de o akıntıdan hiç bir zihniyetle işim olmaz. Aksine gıcık da olurum çoğu zaman, dini istismar, odak vede sonucunda menfaat merkezi olarak kullanmaya çalıştıkları için. :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

Ama bazı gerçeklerinde beni kör etmesine asla izin vermem... Kimsede bu konuda benim kusuruma bakmasın lütfen..

Aslında bu absürt konuya da tekrardan dönmeye hiçmi hiç niyetim yoktu.

Ama @Onur Eren kardeşimi severim. Uzattığı elinin boş kalmasını da istemem.:ka21:

Tekrar tekrar okudum sonra döndüm dedim ki vay babanın 12 parmak bağırsağı!Arkadaş 2014 yılındayız bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir cehalettir.Yemin ederim korktum bu adam öl dese ölürler valla ölürler

Tekrar tekrar okudum sonra döndüm dedim ki vay babanın 12 parmak bağırsağı!Arkadaş 2014 yılındayız bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir cehalettir.Yemin ederim korktum bu adam öl dese ölürler valla ölürler

Adam küresel ısınma konusu açmış; birisi "Her ağacı kesen, her yere bina dikenler bunun sebebi" (Benzeri şekilde hükümeti eleştiren bir ifadeydi.) dediği için de adama çemkiriyordu. Aklıma geldikçe gülüyorum :D

siyasi konulara izin vermiyoruz, sanırım yönetici arkadaşların gözünden kaçmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt