GSC Haber Alman Basını: "Leroy Sané, Galatasaray'ı tercih etti"

Sağlıklı bir dönüş sağlarsa icardi gibi bir adam kesilmez üstüne osimhen de gelirse ön alanda yer kalmıyor barış büyük ihtimalle satılacaktır barışın satılmadığı durumda önde onu koyacak yer yok

anca şöyle bir kadro yapabildim.
------------KALE---------
Barış-Davinson-transfer(apokerim)-eren
yunus-toreira-sara-sane
icardi-osimhen

4-4-2 savunmada- 2-4-4 hücümda bir kadro olabilir ama davinson yanına ayağı iyi hızlı bir stoper şart bu takıma ve toreira-sara ikilisi biraz yumuşak kalabilir
Oshimen olmayacaksa en doğru isim oldu Sane. Barış kalırsa Barışla Sane sağ sol oyun içi değişmeli oynar. Fişek gibi kanatlarımız olur. Bu durumda İcardi sağlikli dönerse çok gol atar. Oshimen olsun tabiki ama olmazsa da dediğim gibi İki hızlı ve teknik kanat yavaş ama İcardi gibi muazzam bir bitirici ile çok iyi işler yapar. Oshimen olursa zaten seviye arşa çıkıyo çünkü İcardi 10 no gibi oynar. Yine muazzam iş olur. 4-4-2 oynarız. Lemina Toreira orta sahayı halleder. Her iki durumda da iyi bir sağ bek ve hızlı bir stoper daha lazım. Son olarak Sara bu denklemde maalesef yetersiz kalıyor. Çift forvette iki tane 6 no lazım. Sara yumuşak kalıyo. Tek forvet oyununda ise Sara 10 mevkisi için şampiyonlar ligi seviyesine biraz uymuyo. Bakalım nasıl sonuçlanacak bu durum. Ben Saranın satılmasını daha doğru buluyorum.

Oshimen olmayacaksa en doğru isim oldu Sane. Barış kalırsa Barışla Sane sağ sol oyun içi değişmeli oynar. Fişek gibi kanatlarımız olur. Bu durumda İcardi sağlikli dönerse çok gol atar. Oshimen olsun tabiki ama olmazsa da dediğim gibi İki hızlı ve teknik kanat yavaş ama İcardi gibi muazzam bir bitirici ile çok iyi işler yapar. Oshimen olursa zaten seviye arşa çıkıyo çünkü İcardi 10 no gibi oynar. Yine muazzam iş olur. 4-4-2 oynarız. Lamina Toreira orta sahayı halleder. Her iki durumda da iyi bir sağ bek ve hızlı bir stoper daha lazım. Son olarak Sara bu denklemde maalesef yetersiz kalıyor. Çift forvette iki tane 6 no lazım. Tek forvet oyununda ise Sara 10 mevkisi için Sara şampiyonlar ligi seviyesine biraz uymuyo. Bakalım nasıl sonuçlanacak bu durum. Ben Saranın satılmasını daha doğru buluyorum.

osimhen olmazsa eğer icardiyi yedekleyecek ve iş yapacak bir oyuncu alınırsa bu sefer barışın gitmesine ya da başka mevkiye geçmesine gerek kalmıyor. yunus 10 numara olarak oynayabilir zaten teknik açıdan takımdaki en yetenekli oyunculardan biri yunus onu hiç bir şekilde denklem dışına çıkarmamalıyız. osimhensiz durumda sara-toreira ikilisini takım kaldırabilir. dediğin gibi barış ve sane kanatlarda değişmeli oynayabilir. ama osimhen gelirse saradan çıkılıp toreira yanına ugarte gibi bir adam lazım. ve 4-4-2 de barış için yine sağ bek kalıyor ön dolu oluyor. Yunusu kesmemeliyiz bence

osimhen olmazsa eğer icardiyi yedekleyecek ve iş yapacak bir oyuncu alınırsa bu sefer barışın gitmesine ya da başka mevkiye geçmesine gerek kalmıyor. yunus 10 numara olarak oynayabilir zaten teknik açıdan takımdaki en yetenekli oyunculardan biri yunus onu hiç bir şekilde denklem dışına çıkarmamalıyız. osimhensiz durumda sara-toreira ikilisini takım kaldırabilir. dediğin gibi barış ve sane kanatlarda değişmeli oynayabilir. ama osimhen gelirse saradan çıkılıp toreira yanına ugarte gibi bir adam lazım. ve 4-4-2 de barış için yine sağ bek kalıyor ön dolu oluyor. Yunusu kesmemeliyiz bence
Hocam Lemina nerde Leminaaaa :)
Leminasız her kadro eksiktir benim için :)
Toreira ve Lemina takımın kesilemeyecek sigortaları. İkisini bir sayıyorum artık zaten. Hatta onları yedekleyecek bir 6 daha lazım

Yorumlarda Sane ile Zaha'yı kıyaslayıp akibetleri aynı olur mu acaba ? Diyen renktaşlar siz şaka mısınız ? Yoksa trollüğüne falan mı yazıyorsunuz ?

Zaha dediğiniz oyuncu Palace'dan başka bir takımda oynamamış tipik anadolu kontratak oyuncusuydu. Bizim gibi oyunu rakip sahaya yıkan takımda bocaladı çünkü dar alan ve pas kabiliyetleri yoktu.

Sane dediğiniz adam bir kere Zaha ile kıyas etmez onu geçelim. Yıllardır Hem M.City hem de Bayern münih gibi oyunu rakip sahaya yıkıp pas oyunu oynayan takımlarda mükemmel oynamış. Her sezon çift haneli gol ve asist katkısı yapmış bir oyuncu sane..

Zaha kim Allah aşkına ya ? Bazen burada okuduğum yorumlara şaşırıyorum. Yani bir fb'li yazsa ancak bu kadar yazar.

Hocam Lemina nerde Leminaaaa :)
Leminasız her kadro eksiktir benim için :)
Toreira ve Lemina takımın kesilemeyecek sigortaları. İkisini bir sayıyorum artık zaten. Hatta onları yedekleyecek bir 6 daha lazım

lemina sağlıklı kalabilirse dediğin gibi olabilir transfer bile gerekmeyebilir o mevkiye

Geri
Üst Alt