Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.602
- 5.439
- 633
Oshimen olmayacaksa en doğru isim oldu Sane. Barış kalırsa Barışla Sane sağ sol oyun içi değişmeli oynar. Fişek gibi kanatlarımız olur. Bu durumda İcardi sağlikli dönerse çok gol atar. Oshimen olsun tabiki ama olmazsa da dediğim gibi İki hızlı ve teknik kanat yavaş ama İcardi gibi muazzam bir bitirici ile çok iyi işler yapar. Oshimen olursa zaten seviye arşa çıkıyo çünkü İcardi 10 no gibi oynar. Yine muazzam iş olur. 4-4-2 oynarız. Lemina Toreira orta sahayı halleder. Her iki durumda da iyi bir sağ bek ve hızlı bir stoper daha lazım. Son olarak Sara bu denklemde maalesef yetersiz kalıyor. Çift forvette iki tane 6 no lazım. Sara yumuşak kalıyo. Tek forvet oyununda ise Sara 10 mevkisi için şampiyonlar ligi seviyesine biraz uymuyo. Bakalım nasıl sonuçlanacak bu durum. Ben Saranın satılmasını daha doğru buluyorum.Sağlıklı bir dönüş sağlarsa icardi gibi bir adam kesilmez üstüne osimhen de gelirse ön alanda yer kalmıyor barış büyük ihtimalle satılacaktır barışın satılmadığı durumda önde onu koyacak yer yok
anca şöyle bir kadro yapabildim.
------------KALE---------
Barış-Davinson-transfer(apokerim)-eren
yunus-toreira-sara-sane
icardi-osimhen
4-4-2 savunmada- 2-4-4 hücümda bir kadro olabilir ama davinson yanına ayağı iyi hızlı bir stoper şart bu takıma ve toreira-sara ikilisi biraz yumuşak kalabilir