Alman Liginden müthiş Brezilyalı stoper

Cevap: Alman Liginden müthiş Brezilyalı stoper

Kapalıtribün.com’da 27 haziranda Keita resmini ekleyip, dedikodu diye yayınlanmıştı.

şimdi de 3 takımın resmi var Dedikodular2 diye. Liverpool, Valencia ve Real Betis.

kapalıtribün.com

tamam bu tür siteler kaynak değil ama, kim olabilir ki o takımlardan alınabilecek?

artık forvet transferi de yapmayacağımızı düşünürsek, önlibero mu acaba?

ALINTI !!

liverpooldan degen valenciadan miguel betisden emana

Kapalıtribün.com’da 27 haziranda Keita resmini ekleyip, dedikodu diye yayınlanmıştı.

şimdi de 3 takımın resmi var Dedikodular2 diye. Liverpool, Valencia ve Real Betis.

kapalıtribün.com

tamam bu tür siteler kaynak değil ama, kim olabilir ki o takımlardan alınabilecek?

artık forvet transferi de yapmayacağımızı düşünürsek, önlibero mu acaba?

ALINTI !!

Betis'ten Emana olabilir,Liverpool ve Valencia'dan stoperdir muhtemelen.:confused:

neill bize yeter bence...

Koray nerde dedi..Sanırım çok yönlü bir zenci olacak..İnsallah emana falandır..

Bu adam gstv ıcın gelen bır mektubu okudu programda arkadaşlar hepimiz bu adam emaıl atalım gstv tekrar uyduyada gelsın ama emaıl bılmıyorum lutfen bılen varsa yazsın

Keita'dan baska zenci daha mı gelecek;)

Değil de, hani sağ bek alınacaktı yahu? Yıllardır bu anı bekliyoruz!!!

SAĞ BEKE GEREK YOK(Serkan,uğur,sabri)

öncelik ayağ iyi stoper olmalı...

Fatih, Sabriyi ordan cikart. Sabri sag bek degil sag acik oyuncusudur ama yillardir mecburen sag bekte oynatiliyor genelde ...

Serkan, Uğur, Sabri'ye kaldıysak yandık. Ben Sabri'yi 4-3-3'ün kanadında dahi oynatırım da, bekte oynatmam. Zaten kademesi sıfır, tam delik deşik oluruz. Serkan ile Uğur da yetersizler. Oraya sağlam bir adam şart.

yönetim sağ beke bir eboue sürprizi yapsa müthiş olur:)

Serkan, Uğur, Sabri'ye kaldıysak yandık. Ben Sabri'yi 4-3-3'ün kanadında dahi oynatırım da, bekte oynatmam. Zaten kademesi sıfır, tam delik deşik oluruz. Serkan ile Uğur da yetersizler. Oraya sağlam bir adam şart.

Uğur yetersiz mi?:S:D:D

Hocam Uğur tamam ben de çok seviyorum, o allahsız Batista'yı görsem ağzını burnunu kıracam da, 1.5 senedir top oynamamış Uğur'dan bahsediyoruz. Direkt ilk 11 oynaması pek mümkün değil. daha zama ihtiyacı var. Belki bütün sene eski formuna ulaşamayacak. Sabri'yi de artık sağ bekte görmek istemiyorum.

bu takımın en zayıf yeri sağ bek,geçen seneyi çok çabuk unuttunuz.sabri ve uğurla bu iş yürümez

Geri
Üst Alt