Alman Medyasından Galatasaray'a Taş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
galatasary_istanbul_210208.jpg

RudiVöller post: 8168286' Alıntı:
Es ist offenbar nicht leicht, Absprachen mit Galatasaray zu treffen, die auch Bestand haben. Das hat am Mittwoch Bayer Leverkusen gemerkt. Der Bundesligist hatte sich mit dem Klub vom Bosporus zu einem Testspiel verabredet, gespielt werden sollte am Sonnabend in Österreich, wo beide Vereine in diesen Tagen ihre Trainingslager aufgeschlagen haben. Doch rund 80 Stunden vor dem Anpfiff war die Vereinbarung plötzlich perdu, Galatasaray sagte mal eben die vertraglich fixierte Partie ab. Kuriose Begründung: Leverkusen sei „ein zu starker Gegner“. So gab wenigstens Bayer-Sportchef Rudi Völler den neuen Galatasaray-Coach Cesare Prandelli wieder.

Kaynak: Galatasaray will Hajrovic nicht - Werder-Profis - WESER-KURIER

Rudi Völler (Leverkusen'nin Sportif Direktörü): "Prandelli bize Leverkusen Galatasaray için çok fazla güçlü bir Rakip oldugnu söylemişti, bu yüzden Hazırlık Maçı iptal ettiler."

Bana göre bu Aciklama Prandelli'ye yakismadi! Biz Galatasarayiz, Prandelli simdiden böyle Aciklamlar yaparsa Sampiyonlar Ligi Basin Toplatinsinda "Bu Grupta hic sansimiz yok" Ligte ikinci olmak de basari falan hazir olun.

Hic yakismadi sana Prandelli... utanc verici...

Drog.jpg

Biz Galatasarayiz, "Leverkusen bizim icin fazla güclü bir rakip" demek nedir ya? Kaldi ki bu bir Hazirlik maci ve rakip Madrid,Barcelona falan degil....

Her Aciklama kabul ederdim ama böyle bir sey Prandelli'ye yakismadi.

Kim bilir adam ne dedi de Völler öyle aktardı. Büyük ihtimalle takımın idmansızlığından dolayı demiştir. Önce ufak takımlarla oynanıp maç kondüsyonu kazanılır.

Haber yalandır muhtemelen. Ama kadromuz çok eksik hala, bu durumda Leverkusen gibi high quality sayılabilecek bir takımla oynamak pek akıl işi olmaz. Söylemişse bile bunun için söylemiştir. Coşmayın hemen.

Hemen google'dan galatasaray hakkında olumsuz haber bulup takımıma, teknik traktörüme, başkanıma ve futbolcularıma bok atmalıyım. Evet evet hemen yapmalıyım bunu.

prandelli dogru düsünmüs... fikrine ben de katiliyorum... adam daha takimi falan tanimadan direk leverkusen macina ciksaydi, almanlar bizi ezip gecerdi...

lakin rakibe direk böyle acik acik söylenmesi hic hos olmamis orasi ayri bir konu. bunu hangi profesyonel dediyse istifasini basip gitsin ya. insan biraz düsünür. bizim de belli bir prestijimiz var.

bu açıklamadan sonra benim 1 kelle almam gerekecek arklar malesef zorundayım

:)

yaaa şu atarlı yaklaşımlardan vazgeçin artık gözünüzü seveyim... takım şu anda yükleme yapıyor... günde çift idmanla çalışıyor ki sabah güç ağırlıklı ağır idmanlar yapıyor... şu aşamada leverkusen gibi bir rakip tabiki ağır gelebilir bunu neden böyle algılamıyoruz da rudi völler'in söylediği öngörülen ve prandelli böyle söylemiş de rudi völler de böyle aktarmış şeklindeki kulaktan kulağa haberlerle saydırıp duruyoruz...

bu bizim taraftarın en büyük eksiği... bu bakış açısıyla eleştirmeye başlayınca doğru olmadığı ortaya çıksa bile eleştirinin etkisi üzerimizde tortu olarak kalıyor ve bir müddet sonra önyargılara sebeb veriyor...

Takılmayın böle şeylere bişey gercekten sizin degilse hep söylersiniz benim benim diye bizim büyüklügümüzün biz büyüğüz büyüğüz dememize ihtiyacı yok

İtalyan değil mi hepsi aynıcılara gün doğdu Mancinivari açıklama olmuş

Haberi kesinlikle carpitmislar, oyle birsey demez Prandelli, soyle demis olabilir, antremanlara baslayali bir kac gun oldu ve benim takimi daha iyi tanimam icin biraz daha sure lazim o yuzden Leverkusen gibi ciddi bir rakip erken gelmis olabilir..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=uXQZokMTiWk[/media]

Yalan oldugnu sanmiyorum, Völler neden yalan söylesin, bu Aciklama sana yakismadi Prandelli.

Kortku heralde, ilk macinda kötü bir sonuc'tan falan..

Çok takılıyoruz, çiğ çiğ yeriz deyip 6yese daha mı iyi.

Ben işimize bakarım

tapa

korkak

ft olacakti lakuseni paramparca ederdik

Yok öyle bir şey, almanlar akıllı olsun. Bayern hariç alayının

Yüzde 1 dahi ihtimal vermiyorum böyle bir acıklamaya.

Bu türde bir acıklama yapacak hoca zaten bizim hocamız olamaz.

Kesinlikle yalan..

ilk önce köy takimlariyla hazirlik maci yapilir ve zaman ilerledikce daha kuvvetlenir rakipler.

ilk mac bu durumda Leverkusen olacagi icin böyle bir tercihte bulunmusuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt