Almanya 4-0 Avustralya | 13 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Almanya 4-0 Avustralya | 13 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Grellayi izledim de ilk yari.. o herifi alicagimiza Antalyaspor dan Jedinak'i alalim, daha iyi, faydali ve kaliteli transfer olur.

Avustralya iyi bir takim degil. Yetmezmis gibi TD de b.k gibi olunca, iste böyle dökülüyor.

Neile yazik oluyor, adamin yanindakiler kazma hepsi.

Avustralya'nın işi çok zor çünkü geçen gün ikili averaj değil genel averaja bakılacak dediler, bizim medyaya güven olmaz aslında ama bu sefer inandım, üşendim kendim araştırmaya :)

Sirbistan ve gana hic zorlanmadan yener bu Avustralyayi.

Fatih Terim´in egosu yüzünden başımı taşlara vuruyorum şuan .

Yahu ne egosu Mesut ben kendimi Türk olarak hissetmiyorum diye açık açık söyledi... Almanım ben dedi.. O laflarından sonra zaten isterse Messi olsun bizde oynamasını istemem...

Gomez böyle hareketler yapıyor. Euro 2008'de de böyle yapmıştı sonra bazıları kötü futbolcu kazma diyorlar. Bundesliga'yı hiç izlemiyorlar belli ki.

Agalar Mesut iyi ki bizi seçmemiş.

Önü çok açık yazık ederdik Mesut'a belki de kupada olmazdı.

Dakika 90 olmuş maç bitmiş hala vuvuzela çalıyorlar :mad: ağızları yorulmuyor mu bunların ....

bence hakem durzuluk yapmasa macin ne olcagi belli olmazdi

Ingiliz kanali Mesut'u macin adami secti.

Cahill atilmasa 4 degil 3 olurdu agalar kendimizi kandirmayalim. Almanya da maci 20 dakikadir IBB gibi oynuyor zaten.

Üzgünüm Neil ve Kewell için.Avusturalya sanırım averaj takımı olacak.

bua arada balack tan daha cok ise yariyo bu kendra midir nedir

Cevap: Almanya 2-0 Avustralya | 13 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Kewell'ın sakatlığını teknik ekip bile kabul ediyor, yanlış tedavi olduğunu. Neyin peşindesin anlamadım.

Milan baros'a platin takılması kendi isteği değil doktor tavsiyesidir. Geç takılmasının nedeni bizim doktorların önce gerek yok demesi. Almanya'da muayeneden sonra ise takılması şart olduğu çıkmıştır ortaya. Lütfen sen araştır.

Kewell Hagi'den sonra gelmiş en profesyonel oyuncudur. Bunu A.Polat dahi kabul ediyor, lig tv'ye açıklamalarında. Oynadığı zaman da 100%'ünü vermiştir takıma.

Bu 2 oyuncunun sakatlıkları zaten takımı oldukça yıprattı ancak ben tümü ile sağlık ekibinin suçlu olduğunu kabul etmiyorum,madem suçlu bir sağlık kurulumuz var peki neden halen görev başındalar?

Barosun platin mevzusu,barosun bir an önce oynayayım düşüncesi ile kulak arkası ettiği bir mevzu idi,işler karışınca sağlık ekibine yüklenildi.

Kewell ile anlaşma yapılmamasının en büyük nedeni buydu ancak 6+4 mevzusu işin içine girince klüp istediği rakamı kabul ettirerek kewell ile anlaşma zemini aradı.

Kewell profosyonel bir oyuncu,oynadığında görevini yapmaya çalışıyor lafımız yok ama son demlerinde son bir dünya kupası göreyim düşüncesi ile Galatasarayı es geçdi,buda yanlış bir düşünce oldu,benim irdelemeye çalışdığım mevzu bu.

Birde lütfen artık bizden yada başka takımda oynayan yabancı oyuncuları hagi ile kıyaslamayalım.Türkiye ligine tek bir yabancı gelmişdir,ikinciside yoktur zira takımına bir uefa yada bir süper kupa kazandıran,oynadığı yıllarda takımını tek başına sırtlayıp kupaları kaldıran başka bir yabancı yoktur.Kewell iyi bir oyuncudur ama hagi ile asla kıyaslanamaz.

Ne zaman hagi gibi bir potansiyelde uluslararası bir kupa ve seri şampiyonluklar yaşatan bir yabancı oyuncu olur o zaman hagi ile kıyaslama yapılır.

Eğer paramız kısıtlı ise Grella yerine Culina çok daha mantıklı. Gayet iyi oynadı, hala da çok hareketli ve didiniyor adam. Gerçi Avustralya'da bir takımda oynuyor, belki ülkesinden ayrılmak istemediği içindir ama öyle bir niyeti yoksa getirmek zor olmaz ve maliyeti de zaten ucuzdur.

Ek: Bu arada tek ön libero için değil. Elano satılırsa veya daha ileride oynatılırsa orta sahadaki çift yönlü oyuncu olarak söyledim.

Cahill atilmasa 4 degil 3 olurdu agalar kendimizi kandirmayalim. Almanya da maci 20 dakikadir IBB gibi oynuyor zaten.

bence belli olmazdi reis 2-0 tehlikedir

bi gol yese bide panik bi almanya seyretseydik

almanya panik olmaz deme kilit yerlerde cok genc adamlar var

Cevap: Almanya 4-0 Avustralya | 13 Haziran | Maç Sonucu | TRT 1

Avustralya çok kötü oynuyordu, sarı kart bile olmayacak pozisyonda kırmızı çıkardı hakem. Çok ağır bir karardı. Hoş atılmasada bu maçı çeviremezlerdi.

Üzgünüm Neil ve Kewell için.Avusturalya sanırım averaj takımı olacak.

hocam yapma be:o,avustralya 2.yarı gayet iyi başladı,hakemin dangalaklığı(dangalaklıkları) olmasa maç farklı olabilirdi.

Geri
Üst Alt