Cevap: Almanya 2-0 Avustralya | 13 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1
Kewell'ın sakatlığını teknik ekip bile kabul ediyor, yanlış tedavi olduğunu. Neyin peşindesin anlamadım.
Milan baros'a platin takılması kendi isteği değil doktor tavsiyesidir. Geç takılmasının nedeni bizim doktorların önce gerek yok demesi. Almanya'da muayeneden sonra ise takılması şart olduğu çıkmıştır ortaya. Lütfen sen araştır.
Kewell Hagi'den sonra gelmiş en profesyonel oyuncudur. Bunu A.Polat dahi kabul ediyor, lig tv'ye açıklamalarında. Oynadığı zaman da 100%'ünü vermiştir takıma.
Bu 2 oyuncunun sakatlıkları zaten takımı oldukça yıprattı ancak ben tümü ile sağlık ekibinin suçlu olduğunu kabul etmiyorum,madem suçlu bir sağlık kurulumuz var peki neden halen görev başındalar?
Barosun platin mevzusu,barosun bir an önce oynayayım düşüncesi ile kulak arkası ettiği bir mevzu idi,işler karışınca sağlık ekibine yüklenildi.
Kewell ile anlaşma yapılmamasının en büyük nedeni buydu ancak 6+4 mevzusu işin içine girince klüp istediği rakamı kabul ettirerek kewell ile anlaşma zemini aradı.
Kewell profosyonel bir oyuncu,oynadığında görevini yapmaya çalışıyor lafımız yok ama son demlerinde son bir dünya kupası göreyim düşüncesi ile Galatasarayı es geçdi,buda yanlış bir düşünce oldu,benim irdelemeye çalışdığım mevzu bu.
Birde lütfen artık bizden yada başka takımda oynayan yabancı oyuncuları hagi ile kıyaslamayalım.Türkiye ligine tek bir yabancı gelmişdir,ikinciside yoktur zira takımına bir uefa yada bir süper kupa kazandıran,oynadığı yıllarda takımını tek başına sırtlayıp kupaları kaldıran başka bir yabancı yoktur.Kewell iyi bir oyuncudur ama hagi ile asla kıyaslanamaz.
Ne zaman hagi gibi bir potansiyelde uluslararası bir kupa ve seri şampiyonluklar yaşatan bir yabancı oyuncu olur o zaman hagi ile kıyaslama yapılır.