Almanya 4-0 Avustralya | 13 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Almanya 4-0 Avustralya | 13 Haziran | Maç Sonucu | TRT 1

Az önce kendini yere aatan cacaunun münih türk gücünde oynadıgını biliyormuydunuz

Cevap: Almanya 4-0 Avustralya | 13 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Eğer paramız kısıtlı ise Grella yerine Culina çok daha mantıklı. Gayet iyi oynadı, hala da çok hareketli ve didiniyor adam. Gerçi Avustralya'da bir takımda oynuyor, belki ülkesinden ayrılmak istemediği içindir ama öyle bir niyeti yoksa getirmek zor olmaz ve maliyeti de zaten ucuzdur.

Ek: Bu arada tek ön libero için değil. Elano satılırsa veya daha ileride oynatılırsa orta sahadaki çift yönlü oyuncu olarak söyledim.

Kulina'ı boşver Selena'yı alalım

gecmis olsun, panzerler ezdi gecti.

hocam yapma be:o,avustralya 2.yarı gayet iyi başladı,hakemin dangalaklığı(dangalaklıkları) olmasa maç farklı olabilirdi.

İlk yarı 5-0 oluyordu Hocam.Almanya 2.yarı sıkmadı kendini.Niye sıksın?Daha 2 maçı var grupta.

Cevap: Almanya 2-0 Avustralya | 13 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Bu 2 oyuncunun sakatlıkları zaten takımı oldukça yıprattı ancak ben tümü ile sağlık ekibinin suçlu olduğunu kabul etmiyorum,madem suçlu bir sağlık kurulumuz var peki neden halen görev başındalar?

Barosun platin mevzusu,barosun bir an önce oynayayım düşüncesi ile kulak arkası ettiği bir mevzu idi,işler karışınca sağlık ekibine yüklenildi.

Kewell ile anlaşma yapılmamasının en büyük nedeni buydu ancak 6+4 mevzusu işin içine girince klüp istediği rakamı kabul ettirerek kewell ile anlaşma zemini aradı.

Kewell profosyonel bir oyuncu,oynadığında görevini yapmaya çalışıyor lafımız yok ama son demlerinde son bir dünya kupası göreyim düşüncesi ile Galatasarayı es geçdi,buda yanlış bir düşünce oldu,benim irdelemeye çalışdığım mevzu bu.

Baros'un bir röportajında söylüyordu bana yapmamıza gerek yok dediler, sonra kaynamadı kendim gittim Almanya'ya sordum diye. Yani uzaması tamamen sağlık ekibinin suçu. Keza Kewell'ın da ameliyat sonrası operasyonunda yanlış tercih sonucu bu kadar uzadı. Sağlık ekibi neden görevde diye sorguluyorsan bunu yönetime sormak. Skandal çünkü.

Birde lütfen artık bizden yada başka takımda oynayan yabancı oyuncuları hagi ile kıyaslamayalım.Türkiye ligine tek bir yabancı gelmişdir,ikinciside yoktur zira takımına bir uefa yada bir süper kupa kazandıran,oynadığı yıllarda takımını tek başına sırtlayıp kupaları kaldıran başka bir yabancı yoktur.Kewell iyi bir oyuncudur ama hagi ile asla kıyaslanamaz.

Ne zaman hagi gibi bir potansiyelde uluslararası bir kupa ve seri şampiyonluklar yaşatan bir yabancı oyuncu olur o zaman hagi ile kıyaslama yapılır.

Ben başarılarını kıyaslamadım. Haşa, Hagi'yi geçecek kimse gelmedi ve bence gelmez. Profesyonellik başarı demek değil başka birşey. Ben bunları kıyasladım.

Hakem maçın içine etti kırmız kartla

Mesut özil i hayko cepkin sandım :D

Bu kıyas neye göre yapıldı ? Ballackla Khedira'yı kıyaslamak komik gerçekten..

ac dinle klinsmani ben soyledikten iki dkk sonra aynisini soledi

ayni yerde oynuyor dedimmiiiii

takima boyle birinin girmesi almanya icin daha yararli dedim

ballack olsa khedira olmazdi ilk 11 de diyor

her seyi biliosunuz yaAaaaaaa harbiden

bana soru sorcana fikrini soyle

ben daha iyi olmus diyorum

sen ne diyosun?

İlk yarı 5-0 oluyordu Hocam.Almanya 2.yarı sıkmadı kendini.Niye sıksın?Daha 2 maçı var grupta.

doğru hocam ilk yarı öyleydi de,2.yarı avustralya grella nın çıkıp holman ın girmesiyle gayet iyi başladı,maç 2-0 ken avustralya nın penaltısı verilse 2-1 den sonra belki değişen bişeyler olurdu;)

doğru hocam ilk yarı öyleydi de,2.yarı avustralya grella nın çıkıp holman ın girmesiyle gayet iyi başladı,maç 2-0 ken avustralya nın penaltısı verilse 2-1 den sonra belki değişen bişeyler olurdu;)

2-1 osa Almanya vitesi arttırıp bir anda 4 yapardı.Vites arttırmadan yine 4 oldu.

hakem konusulan maclardan o kadar tiksiniyorumki

ne pis bisey insanin futbol zevkine sogan dogruyor

adamin gosterdigi kirmiziya bak ya

Kim ne derse desin almanya hala bir turnuva takımı ve şuana kadar izlediğimiz takımlar arasında en derli toplu takım görüntüsü veren bir ekip.Maç 3-0dan sonra zaten bitmişdi ve almanyada gevşedi ,son yarım saat 10 kişi kalmış ve maçı kafada bitirmiş avustralya karşısında yapılabilcek en güzel şeyi,zamana karşı oynamayı tercih ettiler.Son 30 dk halı saha maçı gibiydi zaten.

Almanyada en çok mesut,podolski ve lahm'ı beğendim.Çok sağlam ve ayağa oynuyorlar.Almanya direnebilceği kadar direnecek turnuvada ama ispanya gibi daha teknik ve mücadeleci takımlara çok zorlanacakdır.

Brezilya ve ispanyanın ilk maçları artık turnuvanın şeklini belirleyecek,son şampiyon italya ise kapalı kutu benim için yorum yapmak zor zira değişik bir kadro yapısı kurudular ancak bu turnuvada bir ispanya kadar şanslarının olduğunu düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt