Almanya Milli Takımı'ndaki Takım Arkadaşı Jamie Leweling, Leroy Sané'yi Savunarak Gazetecileri Eleştirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Joshua Kimmich'ten sonra bu kez de Almanya Milli Takımı'ndaki takım arkadaşı Jamie Leweling, Leroy Sané'yi savunarak gazetecileri eleştirdi.

"Tam olarak sorulan soru buydu. Herkesin arasında en kötü soruydu. Şimdi sanki hakkında kötü bir şey söyleyecekmişim gibi oluyor. Çok da kötü bir şey yok zaten. Tabii sizin için, sizin her zaman yazacak kötü bir şeyiniz var. Evet, maalesef öyle. Her zaman böyle, şu anda kötü bir şey yok aslında. Aynen öyle. Evet ama yine de hep deniyorlar. Bu yüzden, komik değil. Evet.

Ama soruyu yanıtlamak gerekirse, biz ya da medya ya da Almanya olarak, her zaman bir oyuncuya ya da iki oyuncuya yüklenip onları kötü göstermeye çalışmamalıyız. Onun bizim için oynadığına, başarılı olduğuna ve burada olduğuna sevinmeliyiz. Tabii ki o benim rakibim, eğer öyle söyleyebilirsem. Ama evet, dört yıl önce ona hayranlıkla bakardım, şimdi ise onun rakibiyim. O çok iyi bir kariyere sahip, Premier Lig'de inanılmaz çok maç oynadı. Milli takımda da zaten seksen maç oynadı, şampiyon oldu. Yani ondan çok şey öğrenebiliriz ve evet, ben de öyle yapıyorum. Ondan birkaç şeyi örnek alıyorum ve biz bir takımız. Bu yüzden kimse hakkında kötü konuşulmaz ve bunu Almanya olarak bizim de yapmamamız gerekir."

Geri
Üst Alt