Roberto Martinez, Portekiz Milli Takımı'ndaki Görevinden İstifa Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Roberto Martinez, Portekiz Milli Takımı'ndaki görevinden istifa etti.

Portekiz, Dünya Kupası son 16 turunda İspanya'ya 1-0 yenilerek turnovaya veda etmişti.

1000164737.webp

Ricardo Quaresma: "Roberto Martinez, bana hiç güven vermedi. İsteyen beğensin isteyen beğenmesin, birilerinin bana kızıp kızmaması umurumda bile değil; bizim bu oyunu çok daha büyük bir keyifle oynamamız gerekiyor. Herkesin 'tarihin en iyi kadrosu' dediği milli takımla turnuvaya veda ettik... İyi de neye göre tarihin en iyisi? Ne kazandılar? Eve hayal kırıklığıyla ve başımız öne eğik mi döneceğiz? Bu Dünya Kupası hakkında daha fazla yorum yapmasam iyi olacak, yoksa sonradan pişman olacağım şeyler söylemeye başlayacağım."

1000164735.webp

Hoca moca değil. Vitinha bile Selçuk inana döndü kupada. Sistem diye bişey yoktu yazık oldu güzel kadroları vardı

Avrupanın en iyi ortasaha tandemini mustafa sarpla barış özbeke çevirdi

Niye yahu, gruptan çıktık bu 1000 yıllık zafere eş değer deyip görevine devam etseydi ya.

En loser heriflerden biri olan bu dingili ne diye milli takımın başına getirdiler ki zaten.

Bizdekiler kader nasip diyip oturmaya devam ediyor kepazelikten sonra bile.

belçika portekiz herif avrupayı bitirmeye yemin etmiş

Once tarihin en iyi Belcika'sinin icine etti, sonra da Portekiz'in. Yazik.

Ronaldo’yu oynatacam diye icine etti jenerasyonun salak adam. Belcika’nin da icine sictiydi burda da başardi. Git Everton-Wolverhampton falan calistir sen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötü bir TD ama Ronaldo olayında çok suçlu değil.

Portekiz’de Ronaldo’ya peygamber muamelesi çekiliyor, oynamadığında kıyamet kopuyor.

Suc bunda degil. Bunu getiren süper zekalarda.

Bakalim hangi ülkenin süper zekasi buna is verecek simdi.

Belçika'nın altın jenerasyonunun anasını belledikten sonra Portekiz Milli Takımında iş bulması oldukça enteresandır zaten.

Kötü bir TD ama Ronaldo olayında çok suçlu değil.

Portekiz’de Ronaldo’ya peygamber muamelesi çekiliyor, oynamadığında kıyamet kopuyor.
Kötü değil de iyi de değil vasat bir adam işte. Vasat adamlar nasıl böyle milyar avroluk takımları yönetebiliyor anlayamıyorum.

Belçika'da ne yaptı da Portekiz'e layık görüldü.

O gitti Belçika Çeyrek Final yaptı eskisiden daha iyi olmayan kadrosu ile.

Tedesco'yu zaten geçiyorum.

İstifa mı? O ne yahu!!!

Öte yandan 41 yaşındaki ihtiyar delikanlı milli takımı bırakmakla ilgili daha kararını vermemiş..

Yahu bir düş artık şu ülkenin yakasından.. Dün akşam hayalet gibi gezdin, takımı eksik bıraktın, hiç bir halta yaratamadın.. Mantar gibi futbolcu çıkaran bir ülke forvete ağaç dikse bundan daha kötü olmazdı..

Geri
Üst Alt